Til toppen


 

Industri 4.0

 

Vi har sansen for å gjøre ting enkelt, jordnært og praktisk. Derfor tenker vi at Industri 4.0 først og fremst handler om samspillet mellom menneske og teknologi og det å ta i bruk teknologi for å skape verdi.

Vi mener at norsk industri og offentlig sektor har mye ugjort - derfor ser vi Industri 4.0 som en ypperlig visjon som vi sammen kan jobbe mot. Vårt mål er å hjelpe deg til å nå denne visjonen.

Vi har på denne siden samlet innhold som du kan fordype deg i hvis du ønsker å lære mer om Industri 4.0. God lesing!

 

 

E-bok på norsk:

E-bok på norsk:

Industri 4.0 for dummies

Last ned e-boken her
Lær mer om Industri 4.0
 

logo


Hvordan forberede arbeidsstokken for industri 4.0?

Industrien digitaliseres og kompetansekravene øker og endrer seg for hver dag som går. Her gir vi deg noen råd for hvordan du kan sørge for at arbeidsstokken din er forberedt på den nye hverdagen.

Les mer
logo


Digital kompetanse er kritisk for fremtiden til norsk industri

Kompetanse har alltid stått sentralt i norsk industri, men med økende digitalisering og teknologisk transformasjon i retning av smarte fabrikker og Industri 4.0 stilles det helt nye krav til teknologi- og digitalkompetanse.

Les mer
logo


Industri 4.0: Slik øker du produktiviteten og effektiviteten i produksjonen

Den neste industrielle revolusjonen er her, og den er her nå. Fremveksten av en suite av ny teknologi bringer med seg løftet om produktivitets- og effektivitetsgevinster som vil gi deg ny innsikt, økt konkurransefortrinn og muligheten til å styrke den norske industrien.

Les mer
 
logo


Derfor er et godt samarbeid med leverandører viktig i Industri 4.0

For å løse fremtidens problemer og møte utfordringene som kommer, må produksjonsbedrifter kikke utenfor sine egne fire vegger og knytte nære bånd til andre aktører i bransjen. I Industri 4.0 er samarbeid nøkkelen til suksess.

Les mer
logo


Maskinlæring: Hva det er og hvorfor det er viktig for norsk industri

En teknologisk (r)evolusjon står på trappene til produksjons- og prosessindustrien. Med seg bringer den blant annet en langt mer effektiv håndtering av data enn man noen gang tidligere har hatt muligheten til. Dette er maskinlæring i praksis.

Les mer
logo


Digitale tvillinger: Hva de er og hvordan de kan skape verdi

I fremtidens fabrikker, produksjons- og prosessbedrifter vil digitale modeller leve side om side med fysiske produkter og prosesser for å øke forståelsen av og innsikten i de fysiske omgivelsene våre.

Les mer
 


 

Vil du vite mer?
 

Industri 4.0 foredrag

Industri 4.0 foredrag

Jeg holder foredrag for deg og din bedrift!

Les mer...


 

Besøk bloggen vår!

SMART PRODUKSJON

Besøk bloggen vår!

Gå til blogg