Til toppen

 

 

OM OSS

 

Vår historie starter i 1991, da de tre S-ene Sedlak, Sæther og Sørum gikk sammen og dannet Triple-S. Agenturet for amerikanske Rockwell Automation, med varemerkene Allen-Bradley® og Rockwell Software®, var allerede fra starten kjernen i vår virksomhet. Med ungdommelig pågangsmot opplevde vi god vekst og fikk etter hvert flere agenturer under våre vinger.

I 2006 kjøpte Goodtech ASA alle aksjer i Triple-S og vi ble et selskap i Goodtech konsernet. I 2009 ble Triple-S fusjonert med to andre Goodtech-selskap og Goodtech Products så dagens lys. Vi hadde på den tiden mange forretningsområder, flere av disse ble i de kommende årene solgt ut og videreført i andre virksomheter.

I februar 2016 kjøpte Addtech AB alle aksjer i Goodtech Products og markerte med det en ny milepæl i vår historie. I juni 2016 tok vi med stolthet tilbake vårt gamle navn Triple-S. Med fornyet visjon og profil er vi igjen tilbake i ungdommen – klare for å utfordre og skape verdier sammen med våre kunder og leverandører.

Triple-S er i dag et selskap som fokuserer sin virksomhet rundt fire forretningsområder. Disse er automatisering, digitalisering, nettverk og cyber security. 


Vi er sertifisert i henhold til Achilles og ISO 9001.

 

Vi er medlem av:VISJON

Fremtidens teknologiske samfunn leveres av Triple-S

 

FORRETNINGSIDÉ

Med unik kompetanse og teknologi skal vi levere lønnsomhet til norsk industri og offentlig sektor for kontinuerlig utvikling av samfunnet.


VÅRE VERDIER

 

Solid

Vi er et solid selskap som vil være tilstede og ta vare på våre kunder, våre medarbeidere og våre leverandører.

Samspillende

Vi inkluderer våre kunder og medarbeidere og inngår partnerskap for utviklingen av kundene og Triple-S.

Skapende

​​Vi arbeider kontinuerlig med innovasjon og utvikling for å være i forkant med nye muligheter for å skape merverdi for våre kunder og Triple-S.VÅR EIER

Addtech er et teknikkhandelskonsern og er notert på den svenske NASDAQ børsen. Konsernet har 2900 medarbeidere i ca. 130 datterselskaper og en omsetning på over 10 milliarder SEK. Addtechs visjon er å være ledende innenfor verdiskapende teknikkhandel i Nord-Europa.
Se mer informasjon på Addtech sine sider.

image