Til toppen

Rockwell Automation
Value-Add distributør

Vi er Rockwell Automation Value-Add distributør - i mer enn 30 år har vi levert teknologi fra Rockwell Automation til norsk industri. Hos oss finner du alle Rockwell Automation sine produkter og løsninger kombinert med våre verdiskapende tjenester og kompetanse. Varemerkene er Allen-Bradley® og FactoryTalk®.

Vi har kompetansen du trenger

Vi har opparbeidet dyp kompetanse på Rockwell Automation sine løsninger som spenner fra elektromateriell til kontrollsystemer og avansert programvare. Enten du er en maskinbygger, systemintegrator eller sluttkunde, så kan vi bidra med kompetanse som gir deg verdi. Opplæring, support, prosjektassistanse og rådgivning er eksempler på hva vi kan tilby.


 

 

Triple-S er i tillegg distributør for FESTO og tilbyr hele FESTO sin produktportefølje innenfor elektrisk og pneumatisk automasjonsteknologi.Vi tilbyr følgende tjenester
 

Kurs og opplæring

Vi holder standard programmeringskurs i Studio 5000 og FactoryTalk View SE. Vi tilbyr også mer skreddersydde kurs og workshops som er tilpasset ditt behov. Våre instruktører har lang erfaring fra prosjektarbeid og support. Se her for mer informasjon om våre kurs.

Prosjektassistanse

Vi kan bistå systemintegratorer, maskinbyggere og sluttkunder og inngå som en Rockwell Automation ressurs i hele eller deler av et prosjekt. Typiske oppgaver kan være konvertering av applikasjoner, prototyping og generell HMI/PLS programmering.

Rådgivning

Trenger du hjelp til design, levetidsvurderinger, alternativer i forbindelse med utbygging og oppgradering? Bruk oss gjerne som rådgivere for å sørge for at din automasjonsløsning blir optimal.

Support

Vi kan hjelpe deg med feilsøking, oppgradering og fornyelse av Allen-Bradley og FactoryTalk installasjoner. Våre erfarne ingeniører har kompetansen som trengs! 

 

 


 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Alexander Krokvik Rostom
Alexander Krokvik Rostom
Head of Automation
Vetle Cappelen
Vetle Cappelen
Forretningsutvikler/KAM - Automasjon
Espen Halvorsen
Espen Halvorsen
Senior Solution Architect - Automation
Aktuelle innlegg fra bloggen vår
 

logo


Høydepunkter fra Automation Fair 2023

Automation Fair 2023 gikk av stabelen 6-9.november i Boston. Dette er Rockwell Automation sitt utstillingsvindu for ny teknologi, krydret med spennende plenumsforedrag og hands-on labs for de som vil teste teknologien i praksis.

Les mer
logo


Maskinsikkerhet og personskader er ledelsens ansvar

Mange bedrifter har for lite fokus på maskinsikkerhet. Oppstår det et uhell, er det du som leder som sitter igjen med ansvaret. Med gode sikkerhetsrutiner og en god maskinsikkerhetsløsning slipper du å ha personskader på samvittigheten din.

Les mer
logo


Hvorfor du trenger en automasjonsplattform

Planlegger du et nytt produksjonsanlegg eller er i ferd med å gjennomføre større oppgraderinger av et eksisterende anlegg eller maskiner? Da kan det lønne seg å implementere en automasjonsplattform.

Les mer