Til toppen


 

Automatisering - bærebjelken i din bedrift

 

Automatisering er helt avgjørende for å ha en bærekraftig industri . Kontrollsystemer, frekvensomformere, motorstyringer og avansert programvare sørger for effektiv, forutsigbar og sikker drift av maskiner og prosesser.

​​​Triple-S er norsk distributør for Rockwell Automation og vi tilbyr hele produktspekteret - alt fra elektromateriell til kontrollsystemer og avansert programvare. Varemerkene er Allen-Bradley og FactoryTalk.

Triple-S er distributør for FESTO og tilbyr hele FESTO sin produktportefølje innenfor elektrisk og pneumatisk automasjonsteknologi.

 Noen av løsningene vi tilbyr
 


 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Alexander Krokvik Rostom
Alexander Krokvik Rostom
Head of Automation
Espen Halvorsen
Espen Halvorsen
Senior Solution Architect - Automation
Lær mer om automatisering i bloggen vår
 

logo


6 områder du må ha kontroll på for å øke effektiviteten i produksjon

Vi har identifisert seks kritiske områder alle produksjonsbedrifter bør rette blikket mot for å realisere en radikal effektiviseringsmulighet gjennom ny teknologi.

Les mer
logo


Integrerte automasjonsløsninger er viktigere enn noen gang

Når produksjonsbedrifter nå står overfor den fjerde industrielle revolusjonen, der avansert teknologi og automatisering kommer sammen på en helt ny måte, er det helt kritisk at maskiner og utstyr kobles tettere sammen og blir i stand til å kommunisere med hverandre.

Les mer
logo


Hvorfor du trenger en automasjonsplattform

Planlegger du et nytt produksjonsanlegg eller er i ferd med å gjennomføre større oppgraderinger av et eksisterende anlegg eller maskiner? Da kan det lønne seg å implementere en automasjonsplattform.

Les mer
 
Se hva vi har hjulpet andre med
 
Vi kan også hjelpe deg med