Til toppen

LEVERANDØRER


Rockwell Automation

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Rockwell Automation er kjent i markedet med sterke merkenavn som Allen-Bradley® og FactoryTalk®. Selskapet har omlag 22 000 ansatte globalt og hadde i 2017 en omsetning på 6.3 milliarder USD. Rockwell Automation har sitt hovedkontor i Milwaukee og er notert på New York børsen med ticker ROK. 

Rockwell Automation har et betydelig produkt- og løsningssortiment som dekker alle områder innen industriell automasjon, kommunikasjon og digitalisering.

Triple-S er autorisert distributør for Rockwell Automation i Norge.

www.rockwellautomation.com

image
Festo

Festo er en globalt ledende leverandør av elektrisk og pneumatisk automasjonsteknologi til fabrikk- og prosessautomasjon,og verdens ledende innenfor industriell trening og utdannelse. Festo har mer enn 21.000 medarbeidere i 176 land som alle følger et felles mål: å maksimere produktiviteten og konkurranseevnen for våre kunder. Festo omsetter årlig for  ca. 3,2 milliarder Euro, hvor 8% av dette går til forskning og utvikling av ny teknologi. Dette gjør Festo til en innovasjonsledende bedrift, med ca. 100 nye patenter hvert år. 

www.festo.no

image
Realwear

RealWear er produsent av spesialbygde bærbare datamaskiner for industrien. Flaggskip-produktet er HMT-1®, en robust hodemontert nettbrett-computer i Android-klassen som frigjør hendene til de som arbeider i felt. HMT-1 er spesialbygd for programvare applikasjoner som styres ved hjelp av tale. Totalt er det solgt mer enn 35 000 HTM-1 enheter på verdensmarkedet til mer enn 2500 kunder, bla. Pepsi, Honeywell, Schlumberger, Volvo og Total. 

www.realwear.com

image
Moxa

Moxa er en ledende leverandør av industrielle nettverks-, databehandlings- og automatiseringsløsninger for å muliggjøre Industrial Internet of Things (IIoT). Med over 30 års bransjeerfaring har Moxa koblet sammen mer enn 30 millioner enheter over hele verden og har et distribusjons- og servicenettverk som når kunder i mer enn 70 land. Moxa tilbyr et komplett spekter av innovative løsninger av høy kvalitet som har blitt utplassert i en rekke bransjer, inkludert fabrikkautomatisering, jernbane, kraft og energi, intelligent transport, olje og gass, marine og gruvedrift.

www.moxa.com

image
Claroty

Claroty er et av verdens ledende selskaper innen nettverkssikkerhet for industrielle kontrollsystemer. Claroty sine løsninger støtter de fleste systemer og protokoller som benyttes i industri og kritisk infrastruktur. Med en passiv og dyptgående analyse av nettverkstrafikk i de operasjonelle nettverkene forstyrres ikke driften, samtidig som unormal trafikk oppdages og rapporteres. Løsningene støtter også sikker fjerntilkobling til anleggene.

www.claroty.com

 

image
PTC

PTC er et globalt software selskap som hjelper sine industrielle kunder med digital transformasjon ved at de kan designe, produsere, operere og vedlikeholde ting i en smart og sammenkoblet verden. PTC er kjent for innovative løsninger og teknologier innenfor CAD, PLM, IIoT og Augmented Reality.

Triple-S er autorisert forhandler og system integrator av IIoT plattformen ThingWorx som er en av PTC sine teknologier.

www.ptc.com

 

image
HMS Industrial Networks AB

I vårt teknologiske samfunn med Internet of Things og Industri 4.0 er det et krav at både nytt og gammelt utstyr kommuniserer og utveksler data uavhengig av medie, protokoll og fabrikat. HMS utvikler og produserer produkter som muliggjør dette. De har en stor installert base og kobler sammen millioner av enheter i det globale markedet. HMS er kjent for varemerker som Anybus, eWON og IXXAT.

www.hms-networks.com

 

image
ProSoft Technology

ProSoft Technology er et selskap som har spesialisert seg på å lage produkter for sammenkobling av ulike typer automasjonsløsninger og protokoller. ProSoft Technology utvikler og produserer innstikksmoduler til Rockwell Automation og Schneider Electric, samt frittstående produkter som passer i alle typer løsninger. I tillegg har selskapet en omfattende produktportefølje innenfor industriell trådløs kommunikasjon.

www.prosoft-technology.com

 

image
Kyland

Kyland er et kinesisk selskap med fokus på forskning, utvikling og produksjon av produkter innenfor industriell kommunikasjon. Produktsotimentet spenner seg fra enkle Ethernet switcher til avanserte switcher og nettverksløsninger. Produktene er egnet for tøffe områder som kjernekraft, olje og gass, jernbane, offentlig transport, marine og militæret.

www.kyland.com

 

image
Win-911

WIN-911 er navnet på selskapet og produktet. Win-911 er verdens mest brukte alarmhåndteringssystem. De bringer alarmer til din mobile enhet og lar deg aksjonere på dem. Dette gir raskere responstid og mindre nedetid som igjen reduserer dine kostnader. WIN-911 har integrasjon mot ledende HMI/SCADA systemer.

www.win911.com

 

image
eks Engel

Eks Engel er et tysk selskap som utvikler og produser fiberoptiske løsninger som kan brukes til alle typer nettverks- og kommunikasjonsløsninger uavhengig av fabrikat og protokoll. Produktene har høy kvalitet og er designet for industrielt miljø.

www.eks-engel.de/en
 

image