Til toppen

KURS

 

Vi tilbyr et bredt spekter av kurs slik at du kan bruke våre produkter og løsninger effektivt.
Har du behov for et skreddersydd opplæringstilbud, så fikser vi det også - vårt mål er å sikre deg rett kompetanse.

 

Øvrige kurs

Innføringskurs i maskinsikkerhet

Kurset søker å gi deltageren en innføring i maskinsikkerhet, samt å gi en rød tråd fra direktiv til standarder. Det vil settes fokus på hvorfor vi har maskinsikkerhet, hva som er kravene og eksempler som illusterer disse. Vi ønsker å få til en dialog hvor deltagere inviteres til å stille spørsmål, samt å komme med sine problemstillinger.


Studio 5000 Logix designer Service og vedlikeholdskurs

Kurset sørger for å gi nødvendig kompetanse for effektiv drift og problemløsning i eksisterende ControlLogix applikasjoner. Basert på pensum som blir gjennomgått på kurset skal deltakerne kunne feilsøke en rekke systemfeil, slik som controller, I / O, og andre maskinvareproblemer, støyrelaterte problemer og konfigurasjonsproblemer.
 

Micro800 Standardkurs

Kurset gir et solid fundament og grunnleggende kunnskap i forbindelse med programmering av Micro800 kontrollere.
 

FactoryTalk View ME kurs

Dette kurset gir deltakerne den kompetansen som trengs for å utvikle FactoryTalk View Machine Edition (ME ) applikasjoner som kjører på PanelView Plus operatørterminaler. Under kurset vil deltakerne bla.: forberede en PanelView Plus terminal for å drifte, opprette, konfigurere og animere grafiske objekter på grafiske skjermbilder, konfigurere sikkerhet og skape/konfigurere meldinger og alarmer for å varsle operatører om endringer i en prosess.
 

Factorytalk Historian SE kurs

Kurset vil gi deltakerne en oversikt over FactoryTalk Historian for innsamling av data. Deltakerne skal lære å installere og konfigurere et FactoryTalk Historien SE system og hvordan man bruker Microsoft Excel til å opprette og endre en FactoryTalk Historian-konfigurasjon. Deltakerne vil få mulighet til å sammenligne bruk av ulike datainnsamlingsmoduser, lære om databuffring og metoder for redundans.