Til toppen


 

VÅRE WEBINARER

Her finner du en oversikt over kommende webinarer du kan melde deg på, og tidligere webinarer du kan se opptak av. Webinar: Kan samarbeidende roboter føre til økt lønnsomhet?

Samarbeidende roboter, eller cobots, er små fleksible roboter som kan automatisere alt fra helt enkle oppgaver til mer komplekse arbeidsoppgaver, og dermed sørger for at ansatte kan bruker tiden sin på mer meningsfulle oppgaver. 23.mars forteller vi mer om hva cobots er og hvordan de kan skape lønnsomhet for din bedrift!

Varighet: 45 minutter    Få tilgang til webinaret >>Webinar: Zero Trust i OT

Har du full kontroll på hvem som er inne i ditt OT-nettverk, når de er det og hvor de har vært? Hvis svaret er nei, bør du bli med oss på webinar 16. februar for å høre om hvordan du kan bruke Zero Trust-prinsippene til å oppnå 100% innsikt i OT, skape en god modell for segmentering og ha full kontroll på tilganger!

Varighet: 45 minutter    Få tilgang til webinaret >>Webinar: Safety

Safety er noe vi alle som jobber med automatisering må forholde oss til. I dette webinaret viser vi deg hvordan du kan få mer ut av din Safety-applikasjon. Nyttig for alle som jobber med Safety, skal i gang med et Safety-prosjekt, eller er interessert i å lære mer om fagområdet. Foredragsholdere er Alexander Krokvik Rostom fra Triple-S, og John Rasmussen fra Rockwell Automation. 

Varighet: 1 time    Få tilgang til webinaret >>
Webinar: Industri 4.0 og mulighetene det gir

Mange snakker om det, men hva er det egentlig? Og ikke minst: Hvordan kan Industri 4.0 skape verdi i din bedrift? Administrerende direktør i Triple-S, Eiliv Elvebakk, inviterer til et inspirerende webinar som gir økt kunnskap om industri 4.0. 

Varighet: 1 time    Få tilgang til webinaret >> 

Webinar: IoT Edge og Crosser

Data er selve fundamentet for innsikt, som igjen er grunnlaget for forbedringer, kostnadsreduksjoner og nye inntektsstrømmer. I alt dette hører vi om begreper som IoT og Edge-teknologi. Hvordan kan disse teknologiene hjelpe deg på veien?

Varighet: 1 time    Få tilgang til webinaret >>
Webinar: Sikker fjerntilkobling til OT

Pandemien har satt fart på bruken av fjerntilkobling til kontrollsystemene. Men er løsningen du har valgt sikker nok? NSM sine analyser viser at antall alvorlige cyberangrep i Norge har økt kraftig i pandemiperioden, og usikre fjerntilkoblingsløsninger er ofte en enkel vei inn.

Varighet: 1 time    Få tilgang til webinaret >>
Webinar: Assisted Reality og RealWear

Har du hørt om Augmented Reality og Virtual Reality? Det har du nok, men det er ikke sikkert at du har hørt om Assisted Reality. Vil du vite mer om hvordan denne teknologien kan hjelpe deg å løse utfordringer raskere i forbindelse med serviceoppdrag? Da bør du se dette webinaret. 

Varighet: 1 time    Få tilgang til webinaret >>
Webinarserie: Cyber Security i industrielle nettverk

Webinarserie i 4 deler. Du vil lære om hvordan du kommer i gang med cyber security i ndustrielle nettverk, om risikoreduserende tiltak, trusler og sårbarheter og hva du gjør dersom du skulle være så uheldig å bli angrepet. Foredragsholder er Head of Network og Cyber Security i Triple-S, Knut-Erik Tovslid.  

Varighet: 1 time per episode   Få tilgang til webinarserien >>
Webinarserie: Digitalisering i produksjonen

Webinarserie i 3 deler om hvordan du kommer i gang med digitalisering på den mest optimale måten. Lær om hva Industri 4.0 innebærer, ulike digitale teknologier og trender, den norske realiteten og digital visjon. Vi presenterer et veikart for digital transformasjon, og snakker om hvordan du kan sikre langsiktig verdi. 

Varighet: 1 time per episode   Få tilgang til webinarserien >>