Til toppen


 

Cyber Security for industrien

 

Industriell Cyber Security har til hensikt å redusere risiko og ivareta integriteten til industrielle kontrollsystemer og nettverk.  Sikring og overvåkning av disse systemene er kritisk for å unngå utilsiktet nedetid, tap av intellektuell eiendom og beskyttelse av helse og miljø. Industriell Cyber Security kalles gjerne for OT-sikkerhet, hvor OT står for operasjonell teknologi.

Vi hjelper deg med å få nødvendig innsikt slik at du kan beskytte det som er viktig for deg. I vårt arbeid med Cyber Security bruker vi IEC 62443-standarden som et rammeverk. Vi leverer løsninger innen Cyber Security fra Claroty og Rockwell Automation. I tillegg leverer vi rådgivende og utførende tjenester innenfor industriell Cyber Security.

 Noen av løsningene og tjenestene vi tilbyr
 

 

 

Kundehistorie
 

Takeda

Takeda

Kartlegging av sårbarheter er en viktig del av digitaliseringsarbeidet hos Takeda.

Les mer...

 

 

«Triple-S sin måte å jobbe på, og standarder, harmoniserer veldig bra med Takeda sine forventninger rundt dette arbeidet.»

Karoline Botten Gundersen, Head of Site Business Excellence i Takeda Asker

 

 


 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security

 

 
Lær mer om Cyber Security i bloggen vår
 

logo


Sikkerhet og overvåking i produksjonsnettverket gir mindre produksjonsstans

En investering i sikkerhet og overvåking i produksjonsnettverket er et virkemiddel for reduksjon av risiko, men den vil også ha en hyggelig positiv effekt i form av høyere oppetid og bedre lønnsomhet i produksjon.

Les mer


Kontroll og overvåking av produksjonsnettverket – en forutsetning for å lykkes med digitalisering

Skillelinjene mellom IT-nettet (IT) og produksjonsnettet (OT) blir stadig mindre, og IT-utviklet teknologi implementeres i større og større grad i industrielle kontrollsystemer. Med en økende trussel for cyberangrep, må produksjonsbedrifter rette blikket mot nettverksdesign og sikkerhet i produksjonsnettverkene.

Les mer
logo


Cyber security som en KPI for bedriften

Tiltak og fokus på cyber security er å anse som en forsikring. Det er på tide å putte cyber security der det hører hjemme, i styrerommet. Det gjør du ved å etablere cyber security som en KPI for bedriften.

Les mer
 


 

 

 
Vi kan også hjelpe deg med