Til toppen


 

Vår visjon

Vår visjon er å indirekte bidra til bærekraft og miljø ved å levere varer og tjenester som ikke bare forbedrer kundenes effektivitet og lønnsomhet, men også deres miljøbidrag. Dette er grunnlaget for vår langsiktige suksess og en nøkkelkomponent i vårt samfunnsengasjement.

Etikk og Åpenhetsloven

Triple-S følger strenge etiske retningslinjer og åpenhetsloven, for å sikre at vår virksomhet drives på en ansvarlig måte. Vi har etablert effektive varslingsrutiner som gir våre ansatte og samarbeidspartnere muligheten til å rapportere bekymringer og uregelmessigheter.

Triple-S forstår at effektivitet, sikkerhet, miljø og lønnsomhet er tett sammenkoblet. Ved å tilby løsninger som reduserer ressursforbruk og miljøavtrykk, hjelper vi våre kunder med å nå sine bærekraftsmål. Vårt fokus på innovasjon og teknologi gir våre kunder verktøyene de trenger for å redusere utslipp og forbedre deres miljøansvar. 

I tillegg til vårt samarbeid med kunder, er vi også sterkt forpliktet til FNs bærekraftsmål, Agenda 2030. Vi tror på at næringslivet har en viktig rolle å spille for å oppnå disse målene, og vi jobber kontinuerlig med å tilpasse våre tjenester for å støtte dem. 

Ved å være en pålitelig og ansvarlig partner, er Triple-S forpliktet til å fremme bærekraft, miljøbevissthet og et etisk forretningsmiljø i alle aspekter av vår virksomhet.