Til toppen

Automatisering

Vi er Rockwell Automation Value Add distributør - hos oss finner du alle Rockwell Automation sine produkter og løsninger kombinert med våre verdiskapende tjenester. Vi har solid kompetanse rundt løsningene som spenner fra elektromateriell til kontrollsystemer og avansert programvare. Varemerkene er Allen-Bradley® og FactoryTalk®

Les mer

OT Cyber Security

Vår dype forståelse av operasjonell teknologi og cybersikkerhet gir verdi for deg som kunde når du skal definere din cybersikkerhetsstrategi. Med rådgivningstjenester, opplæring og beskyttelsesteknologi levert av våre erfarne og sertifiserte ingeniører, hjelper vi kundene våre med å beskytte produksjonssystemene mot cybertrusler.

Les mer


 

logo


NIS2 – Det holder ikke lenger med en cyberforsikring

NIS2, eller Nettverks- og informasjonssikkerhet (NIS) direktivet, har betydelige implikasjoner for produksjonsbedrifter og kritisk infrastruktur. Med NIS2 må man brette opp ermene og ta fatt på jobben med å senke den reelle risikoen.

Les mer
logo


Høydepunkter fra Automation Fair 2023

Automation Fair 2023 gikk av stabelen 6-9.november i Boston. Dette er Rockwell Automation sitt utstillingsvindu for ny teknologi, krydret med spennende plenumsforedrag og hands-on labs for de som vil teste teknologien i praksis.

Les mer


Sikkerhet og overvåking i produksjonsnettverket gir mindre produksjonsstans

Risikoen for cyberangrep og sikkerhetsbrudd har bare blitt større de siste årene, og mye tyder på at den ikke forsvinner med det første. En investering i sikkerhet og overvåking i produksjonsnettverket er et helt nødvendig virkemiddel for reduksjon av risiko, men vil også ha en hyggelig positiv effekt i form av høyere oppetid og bedre lønnsomhet i produksjon.

Les mer