Til toppen


 

Sikker fjerntilgang til industrielle kontrollsystemer

 

Sikker fjerntilgang til industrielle kontrollsystemer tillater ansatte og leverandører å overvåke og utføre korrektive tiltak på ulike anlegg uten å reise dit fysisk. Ved å etablere en sikker løsning for fjerntilgang kan alle benytte samme løsning. Det gir deg full kontroll og redusert risiko.

 

Vi løser sikker fjerntilgang ved å bruke Claroty
 

image


 

I mange virksomheter eksisterer det flere parallelle løsninger for fjerntilgang. Ofte har leverandører selv konfigurert opp løsningene og det finnes ingen oversikt eller kontroll. Dette eksponerer de industrielle systemene for en stor risiko.

Claroty Secure Remote Access (SRA) reduserer risiko ved å gi eksterne og interne brukere et felles grensesnitt for tilkobling til industrielle kontrollsystemer og nettverk. Grensesnittet er samtidig helt frakoblet det interne nettverket.

Claroty SRA sørger for passord håndtering, autentisering og tilgangskontroll for alle sesjoner. Du kan selv overvåke og kontrollere hver enkelt sesjon i detalj.

Med Claroty SRA kan du selv bestemme hvilke deler av ditt miljø den enkelte bruker skal ha tilgang til. Du styrer også når tilgangen skal være aktiv. Slik får du full kontroll og forhindrer utilsiktede hendelser og eksponering av dine mest verdifulle systemer. 

Claroty har også en modul for overvåkning av industrielle kontrollsystemer.

Trenger du mer enn bare teknologi? Vi leverer også tjenester innen Cyber Security. Vårt mål er enkelt - vi sikrer det som er viktig for deg! 

 

Vil du vite mer om Claroty Secure Remote Access?

Løsningen hjelper deg med å oppfylle krav til fjerntilkobling som anbefales i IEC62443 – Cyber Security for Industrielle kontrollsystemer.

  • En felles løsning for alle brukere
  • Full oversikt over alle aktive oppkoblinger
  • Ingen direkte tilgang til OT-miljøet
  • 2-trinns autentisering ved pålogging
  • Full audit med video opptak som lagres
  • Tilgang begrenset på tid og type utstyr
  • Mulighet for å avbryte alle tilganger raskt

Vil du vite mer om Claroty eller få en demo av løsningen? Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss.

 

 

 

 


Kundeuttalelse
 

"Claroty SRA reduserer risikoen for at uvedkommende får tilgang til våre produksjonssystemer via fjerntilgang. Bruk av fjerntilgang, spesielt i disse tider, blir mer og mer viktig. Men vi må ha kontroll, og det må være sikkert – det får vi med Claroty SRA!" 
 

- Torfinn Utne, IT-sjef i Norsk Kylling

 


Se video og datablad for å lære mer
 

 


 

Ta kontakt med oss - vi kan hjelpe deg!
 


 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security