Til toppen

Nytt tilskudd til markedsavdelingen i Triple-S


Nytt tilskudd til markedsavdelingen i Triple-S

På bildet: Christina Pedersen (t.v.), som er nyansatt Markedskonsulent og Marianne Emilsen, Head of Marketing i Triple-S.

I april i år ble markedsavdelingen i Triple-S styrket med en deltidsressurs. Christina jobber som markedskonsulent, og bistår Marianne med markedsarbeidet i Triple-S. Marianne, som har vært markedsansvarlig siden 2019, er godt fornøyd med at avdelingen nå består av to personer. 

«Det er veldig fint å ha noen å sparre med som har forståelse for og erfaring med markedsføring. To hoder er bedre enn ett» sier Marianne. Sammen tar de på seg oppgaver som å oppdatere merkevaren og videreutvikle Inbound Marketing-strategien Triple-S har jobbet etter siden 2018.

Les om vår Inbound-satsning og hvordan Marianne fikk stillingen som markedsansvarlig i Triple-S

«I løpet av de siste månedene har vi jobbet mye med Triple-S sin profil og blant annet endret profilfargene våre og oppdatert logoen, samt fått nytt uttrykk på hjemmeside og blogg» sier Marianne videre.

Hun understreker sin glede over å ha Christina med på laget, og deres effektive samarbeid: "Jeg er veldig fornøyd med å ha fått Christina med på teamet. Hun har mange gode ideer, og vi jobber godt sammen. Jeg gleder meg til å fortsette å bygge selskapets merkevare og jobbe med flere morsomme prosjekter fremover.» sier hun.

Christina har en mastergrad i Markedsføring med fokus på merkevareledelse, og har de ti siste årene jobbet med innkjøp blant annet innen eiendom og olje & energi.

Triple-S ønsker Christina varmt velkommen!

Ta gjerne en kikk på den oppdaterte bloggen vår.