Til toppen

Kort fortalt

ThinManager er en industriell tynnklientløsning fra Rockwell Automation. Med denne løsningen er ikke data lengre bundet til én fysisk skjerm, men gir stor mobilitet som kan gjøre driften mer effektiv. Med ThinManager kan innhold fra HMI-programmer, feilsøkingsverktøy, kameraer og apper presenteres akkurat der det er behov for informasjonen – uansett om det er på kontrollrommet, møterommet, kontoret eller på et nettbrett eller Hololens ute i felten. ThinManager er helt uavhengig av hvilke fabrikater du benytter.
 

Opplev fordelene

 

Økt produktivitet
Enklere tilgang til informasjon gjør hverdagen mer effektiv for operatører og driftspersonell. Bruk av tynne klienter gir mindre nedetid.

 

Bedre mobilitet
Alle applikasjoner er tilgjengelig på hvilken som helst klient. Bruk lokasjonsidentifikatorer, som QR kode, Bluetooth og GPS, for å vise innhold basert på hvor du er. 

 

Enklere kontrollrom
Stor firhet til å dele opp skjermer og fordele applikasjoner utover.
En mus og ett tastatur for å styre alle applikasjoner. Kontrollrommet kan settes opp adhoc hvor som helst.

 

Høyere datasikkerhet
Bruk tynne klienter som ikke krever operativsystem eller vedlikehold. Tilgang til applikasjoner styres sentralt basert på bruker, lokasjon og enhet.

 


Se hvordan ThinManager gir verdi til andre

 


 

Er du interessert?

Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan ThinManager kan skape verdi i din bedrift, og kan gjerne også gi en demo av løsningen. 

I etterkant kan vi raskt sette opp et tilbud med både lisenser og eventuelt tynne klienter.

Vi hjelper gjerne til med selve installasjonen og oppsett av de første klientene, slik at du kommer godt i gang med løsningen. 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt! 

 

Hva er egentlig en tynnklientløsning?
 

 

Litt teknisk informasjon

ThinManager produkt profil
Last ned