Til toppen

Kort fortalt

ThinManager er en industriell tynnklientløsning fra Rockwell Automation. Med denne løsningen er ikke data lengre bundet til én fysisk skjerm, men gir stor mobilitet som kan gjøre driften mer effektiv. Med ThinManager kan innhold fra HMI-programmer, feilsøkingsverktøy, kameraer og apper presenteres akkurat der det er behov for informasjonen – uansett om det er på kontrollrommet, møterommet, kontoret eller på et nettbrett eller Hololens ute i felten. ThinManager er helt uavhengig av hvilke fabrikater du benytter.
 

Opplev fordelene

 
image

Økt produktivitet
Enklere tilgang til informasjon gjør hverdagen mer effektiv for operatører og driftspersonell. Bruk av tynne klienter gir mindre nedetid.

image

Bedre mobilitet
Alle applikasjoner er tilgjengelig på hvilken som helst klient. Bruk lokasjonsidentifikatorer, som QR kode, Bluetooth og GPS, for å vise innhold basert på hvor du er. 


 

image

Enklere kontrollrom
Stor firhet til å dele opp skjermer og fordele applikasjoner utover.
En mus og ett tastatur for å styre alle applikasjoner. Kontrollrommet kan settes opp adhoc hvor som helst.

image

Høyere datasikkerhet
Bruk tynne klienter som ikke krever operativsystem eller vedlikehold. Tilgang til applikasjoner styres sentralt basert på bruker, lokasjon og enhet.


Se hvordan ThinManager gir verdi til andre


 

Er du interessert?

Vi tar gjerne en part med deg om hvordan ThinManager kan skape verdi i din bedrift. I etterkant kan vi raskt sette opp et løsningsforslag med både lisenser og eventuelt tynne klienter.

Vi hjelper gjerne til med selve installasjonen og oppsett av de første klientene, slik at du kommer godt i gang med løsningen. 

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt! 

 

Hva er egentlig en tynnklient løsning?
 

 

Litt teknisk informasjon

ThinManager produkt profil
Last ned