Til toppen


 

Fjerntilkobling til maskiner og utstyr

 

Fjerntilkobling gir tilgang til maskiner og utstyr som ikke befinner seg på samme sted som deg. Det kan være tilgang til serveren på kontoret fra laptopen din hjemme, eller tilgang til en maskin om bord på en fiskebåt fra en datamaskin på land.

Med fjerntilkobling til maskiner og utstyr kan vi oppnå besparelser i industrien og offentlig sektor, men det stilles da enda større krav til sikkerhet.

Vi tilbyr eWON, en produktserie fra HMS Industrial Networks som gir sikker industriell kommunikasjon via Internett.

 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security

Kundehistorie
 

Optimar

Et multinasjonalt selskap som leverer produkter for håndtering av fisk til landbaserte mottak, havbruk og produksjon på fiskebåter.

 

 

«Oppetiden er fantastisk. Jeg har ennå ikke opplevd at det har vært offline. Det er absolutt en løsning som har hjulpet oss veldig mye de siste årene – og ikke minst har det hjulpet kundene våre»

Richard Giske, gruppeleder for programmering i Optimar

 
Lær mer om fjerntilkobling
 

logo


Hvordan redusere kostnader og øke oppetiden med fjerntilkobling?

Med fjerntilkobling til maskiner og utstyr kan vi oppnå besparelser i industrien og offentlig sektor, men det stilles da enda større krav til sikkerhet. Heldigvis er dagens sikkerhetsteknologi svært trygg, og den vedlikeholdes løpende av de de største og beste aktørene på markedet.

Les mer
logo


Fjerntilkobling øker verdien på servicekonseptet

Maskinbyggere som har tatt i bruk fjerntilkoblingsløsninger sikrer rask, effektiv og forbedret service for kundene sine. Med fjerntilgang til maskinene åpner det seg også nye forretningsmuligheter og bedre tilgang til produksjonsdata som kan benyttes for optimalisering og forbedringer.

Les mer
logo


Er du forberedt på utfasingen av 3G?

Etter hvert som 3G fases ut bør industribedrifter undersøke om de kan leve med en driftshverdag over 2G-nettet, eller om de bør omfavne en IoT-strategi basert på 4G-/5G-teknologi.

Les mer
 
Eksempel på våre produkter
 

eWON Cosy - enkel fjerntilkobling

eWON Flexy - Modulær løsning for fjerntilkobling

Antenne

Flere produkter

I vår webshop finner du flere produkter innenfor fjerntilkobling


 
Noen av våre referanser