Til toppen


 

Overvåkning av industrielle kontrollsystemer

 

Overvåkning av industrielle kontrollsystemer er en forutsetning for å kunne beskytte seg mot eksterne og interne trusler. Jobben er å avdekke og utbedre sårbarheter. Dette er et kontinuerlig arbeid som vil redusere risiko for uønskede hendelser. Skulle du allikevel bli angrepet, så er det viktig å ha etablert en "normaltilstand", slik at unormal aktivitet kan oppdages så tidlig som mulig.

 

Vi løser overvåkning ved å bruke Claroty
 

image

 

 

Vanlige IT-løsninger er lite egnet for å overvåke industrielle systemer. For å redusere risko trenger du en løsning som forstår kontrollsystemene og som kan vise sammenhenger og sårbarheter ned til den minste detalj.  

Claroty er markedets mest komplette løsning for beskyttelse av industrielle miljøer. Løsningen er foretrukket av de største automasjonsselskapene i verden.

Med Claroty får du dyp innsikt og oversikt over sårbarheter. Du får også en prioritert "To-Do"-liste som viser hva du kan gjøre for å redusere risiko og øke nettverks hygienen i ditt produksjonssystem.

Skal du overvåke flere anlegg? Da vil Enterprise-modulen gi deg en totaloversikt og et helikopterperspektiv for hele virksomheten. Løsningen blir i dag benyttet av flere store internasjonale konsern.

Claroty har et intuitivt brukergrensesnitt, gode rapportfunksjoner og integrasjon til en rekke anerkjente IT-sikkerhetsløsninger.

Claroty har også en modul for sikker fjerntilgang til industrielle miljøer.​​​​​​

Trenger du mer enn bare teknologi? Vi leverer også tjenester innen Cyber Security. Vårt mål er enkelt - vi sikrer det som er viktig for deg! 

 


Kundeuttalelse
 

"Å se Claroty i funksjon i eget OT-landskap var en øyeåpner. Det gir en innsikt og oversikt over sårbarheter i industrinettet som tradisjonelle IT-verktøy ikke hadde gitt oss tidligere."

- IT-sjef i norsk industribedrift

 


Vil du se hva Claroty kan gjøre for deg?

Da anbefaler vi en "Proof of Concept"-installasjon i ditt miljø. De fleste kunder som tester Claroty får mange aha-opplevelser. En "Proof of Concept"-installasjon gir nyttig kunnskap for videre beslutningsprosess og eventuell investering.

Slik går vi frem med en "Proof of Concept"-installasjon:

  • Vi starter med en innledende samtale for å avtale suksesskriterier og nødvendige forberedelser. 
  • Vi sender en ferdig konfigurert Claroty-løsning til deg, og veileder deg gjennom installasjon i ditt produksjonsmiljø. 
  • I testperioden får dere ukentlig oppfølging av våre eksperter.
  • Vi avslutter med et møte hvor vi går gjennom og evaluerer testperioden.

Alle aktivitetene kan gjennomføres remote, dvs. vi trenger ikke møte fysisk hos deg. 

Vil du vite mer om Claroty og muligheten for en "Proof of Concept"-installasjon? Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss.

 
Her forteller vi mer om Claroty
 


 


Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security