Til toppen


 

Tjenester innen Cyber Security

 

Vi tilbyr tjenester som hjelper deg med å få nødvendig innsikt og med å sikre det som er viktig for deg. Vi tar med oss vår lange erfaring innenfor operasjonell teknologi (OT) og kombinerer det med IEC 62443-standarden når vi jobber med industriell Cyber Security.

Det er viktig for oss å kunne dekke våre kunders totale behov for en Cyber Security-løsning. Vi har derfor et tett samarbeid med bla. NTT Security i Norge for å kunne se IT og OT under ett.

Hos oss får du hjelp gjennom hele prosessen med strategi og policies, risikoreduksjon, overvåkningsløsninger og bistand under angrep som omfatter både IT- og OT-systemet. I dag finnes det svært få aktører som dekker IT og OT under ett med både teknologi og kompetanse.

 

Dette er noen av tjenestene vi kan tilby:

  • Rådgivning i forbindelse med IEC 62443-standarden
  • Løsningsdesign
  • Konfigurasjon, oppsett og utbedring
  • Sikkerhetsløsninger
  • Etiske hackere (phishing-kampanjer, penetrasjonstester osv...)
  • Kontinuerlig trusselovervåking og sårbarhetsanalyser
  • 24/7 vaktsentral for cyber security
  • Øvelser

Er du interessert i å høre mer om våre tjenester innen Cyber Security? Fyll ut skjemaet eller kontakt en av våre eksperter direkte.

 


Kundeuttalelse
 

"Da vi erkjente at vårt industrinett kunne være et potensielt mål for cyberkriminelle, engasjerte vi Triple-S for å tilnærme oss IEC62443- standarden. Triple-S guidet oss, ved bruk av strukturert metode, til å risikovurdere, soneinndele og definere sikkerhetsnivå i vårt prosessanlegg. Dette hjalp oss å prioritere oppgavene for å sikre vårt OT-landskap - og gav oss viktig innsikt og bevisstgjøring rundt hvordan vi bør organisere innsatsen. Vi opplever Triple-S som en kompetent og profesjonell aktør innen et relativt nytt felt i OT, og vi har hatt stor nytte av samarbeidet."

- IT-sjef i norsk industribedrift

 


Prat med oss - vi kan hjelpe deg
 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security