Til toppen

Triple-S støtter ungdom i lokalmiljøet


Triple-S støtter ungdom i lokalmiljøet

På bildet: Eiliv Elvebakk (t.v.) og Sonia Saavedra fra Triple-S, Filip Holte, Youssef Nasri Laudal og Martine Huth fra GROW medielab og Addo «Leo» Asare (i midten). 

Det var rundt juletider i fjor at vi bestemte oss for å gå bort fra tradisjonen om å gi julegaver til de ansatte, og heller gjøre noe for ungdommen i bydel Grorud. Valget falt på GROW medielab, som fikk støtte til et musikkvideoprosjekt.  

GROW medielab holder til på Raven Romsås, og er en kreativ møteplass for ungdom i alderen 13-20 år i bydel Grorud. Alt fra film til foto og design står på programmet, og tanken er at erfaringene skal bidra til at ungdommene finner ut av hva de liker å drive med, og gjøre det lettere for dem å komme ut i arbeid. Det var denne kombinasjonen vi falt for da vi lette etter mulige prosjekter. 

«Vi ville bruke pengene på lokalmiljøet og ungdommen her, hvor ønsket var å finne et konkret prosjekt. Grow medielab og musikkvideoprosjektet kom da på banen og ble et naturlig valg» sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.

Ved hjelp av støtten har GROW medielab laget en musikkvideo for artistene «Starboigh & Leo» (Appiah «Starboigh» og Addo «Leo» Asare). Flere hadde sendt inn ønske om å få sin musikkvideo laget, og det er denne duoen som ble valgt, med låta «Come Closer». 15 lokale ungdommer deltok på workshopen, og de har selv stått for alt arbeidet bak musikkvideoen, som ble ferdig produsert før sommeren. 

Mer om GROW medielab: https://grow.aktivigrorud.no/

Videoen:

"Behind the scenes":