Til toppen

Triple-S feirer 30 år som distributør av Rockwell Automation i Norge!


Triple-S feirer 30 år som Rockwell Automation-distributør!


I år fyller Triple-S 30 år, og kan dermed også feire 30 år som distributør av Rockwell Automation på det norske markedet. 

Siden 1991 har Triple-S sammen med gode partnere bygget opp en stor installert base av Rockwell Automation-teknologi rundt omkring i landet, utviklet en unik kompetanse og skapt store verdier for norsk industri. 

«Vi er stolte av det vi har fått til i de tretti årene Triple-S har vært i markedet. Vi ser alltid fremover, og jobber kontinuerlig med å skape nye verdier og sørge for at norsk industri er konkurransedyktig også i fremtiden. Det spennende er at for å lykkes i dag, så er det ikke nok å bare tenke på automasjonsfaget isolert. Tverrfaglighet og samarbeid er nøkkelen for å nå Industri 4.0-visjonen og høste gevinstene fra ny teknologi. Dette er kjernen i vår strategi og grunnen til at vi har produkter, løsninger og kompetanse innenfor Automatisering, Nettverk, Cyber Security og Digitalisering» sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S. 

Eiliv Elvebakk har selv 20 års fartstid i Triple-S, og har jobbet tett med Rockwell Automation i hele sin karriere. 

«Vi har hatt en fantastisk reise sammen med Rockwell Automation de siste tretti årene, og gleder oss til minst tretti nye. I jubileumsåret har vi planlagt en rekke aktiviteter som vil inspirere, utfordre og skape verdi for kundene våre. Vi gleder oss!» avslutter han. 

Om selskapene:

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Selskapet har sterke merkenavn som Allen-Bradley og FactoryTalk. 

Triple-S hjelper sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt:
Eiliv Elvebakk
Administrerende direktør
eiliv.elvebakk@triple-s.no
Tlf: 982 81 547