Til toppen

Norsk Kylling velger løsninger fra Triple-S


Norsk Kylling velger løsninger fra Triple-S


På bildet: Norsk Kyllings fabrikk i Orkanger, som skal stå klar høsten 2021

Norsk Kylling, som eies av REMA 1000, bygger for tiden fremtidens industribedrift i Orkanger. I den sammenheng har de valgt å ta i bruk Claroty Secure Remote Access og ThinManager fra Rockwell Automation. 

Sikker fjerntilgang med Claroty

For å sikre at alle leverandører og egne ansatte kan jobbe inn mot fabrikken uten å eksponere de industrielle systemene (OT-miljøet) for cybertrusler, har Norsk Kylling valgt å benytte Claroty Secure Remote Access (SRA).

Claroty SRA er en løsning som gir industribedrifter sikker fjerntilgang til sitt OT-miljø. De kan selv overvåke og styre hvem som har tilgang, hva de har tilgang til og i hvilket tidsrom. 

«Claroty SRA reduserer risikoen for at uvedkommende får tilgang til våre produksjonssystemer via fjerntilgang. Bruk av fjerntilgang, spesielt i disse tider, blir mer og mer viktig. Men vi må ha kontroll, og det må være sikkert – det får vi med Claroty SRA!»  sier Torfinn Utne, IT-sjef i Norsk Kylling.
 

Mobilt kontrollrom med ThinManager

Videre har de, for å få en effektiv kontrollroms-løsning hvor operatørene sømløst kan bevege seg mellom ulike systemer, valgt ThinManager; en industriell tynnklientløsning fra Rockwell Automation. 

ThinManager gjør at data ikke lengre er bundet til én fysisk skjerm, men at mobiliteten er stor, noe som kan gjøre driften mer effektiv. Med denne løsningen kan innhold fra HMI-programmer, feilsøkingsverktøy, kameraer og apper presenteres akkurat der det er behov for det – om det er på kontrollrommet, møterommet, kontoret eller på et nettbrett ute i felten.

«ThinManager vil i først rekke gi oss en god løsning for vårt kontrollrom, og så ser vi også at vi fremover kan inkludere andre systemer og få friheten til å vise data og informasjon der vi trenger det» sier Torfinn Utne. 

Mer om Norsk Kylling finner du her.

Du kan lese mer om Claroty SRA her.

Finn ut mer om ThinManager her.