Til toppen

Festo og Triple-S inngår samarbeid


Festo og Triple-S inngår samarbeid


På bildet: Eiliv Elvebakk fra Triple-S (t.v.) og Dag Ragnar Johnsen fra Festo.

Festo og Triple-S har inngått en avtale som gjør Triple-S til ny distributør av Festo sine løsninger for industriell automatisering på det norske markedet. 

Triple-S sin strategi er å hjelpe sine kunder til å bli mer effektive, lønnsomme og ikke minst klare for fremtiden. Dette gjøres ved å tilby kompetanse og teknologi innenfor fagområdene automatisering, nettverk, cyber security og digitalisering. 

«Samarbeidet med Festo er en naturlig utvikling av vår strategi, og gjør at vi i enda større grad kan tilby komplette løsninger fra sensor til cloud, sier Eiliv Elvebakk, Administrerende direktør i Triple-S.

«Festo er kjent i markedet for kvalitet og innovative produkter, og vil passe svært godt inn på vårt automatiseringsområde, hvor vi fra før har Rockwell Automation (Allen-Bradley og Factorytalk) som en sterk partner. Våre engasjerte medarbeidere gleder seg til å bruke sin kompetanse til å løse utfordringer sammen med både nye og eksisterende kunder» sier Eiliv videre.

Festo på sin side gir bedrifter økt lønnsomhet innen industriell automatisering. Dette gjøres ved å sette komponenter, kompetanse og prosesser i system – og ved å gi kundene innovative løsninger med pneumatisk og elektrisk teknologi for å skape bevegelse. 

«Festo ønsker å tilby våre kunder den beste kompetansen, og da er det også naturlig å søke samarbeidspartnere slik at vi sammen kan bistå kundene på en best mulig måte innenfor industriell automatisering.  Vi er derfor glade for å kunne presentere et samarbeid med Triple-S» sier Dag Ragnar Johnsen, Salgs- og Markedssjef i Festo. 

«Triple-S utfyller vår egen kunnskap, og sammen bidrar vi til en bedre totaløkonomi for kunden» avslutter han. 

Les mer om Festo her. For mer informasjon om Triple-S, se her