Til toppen

Triple-S er Cisco Norge sin første industrielle partner innen IIoT


Triple-S er Cisco Norge sin første industrielle partner innen IIoT

Fra venstre: Trygve Kristoffersen - produktsjef i Triple-S, Semjon Terehhov - senior softwareingeniør i Triple-S, Sven Størmer Thaulow - administrerende direktør i Cisco Norge og Eiliv Elvebakk - administrerende direktør i Triple-S.
 

IIoT og sammensmeltingen mellom tradisjonelle IT og OT-nettverk er en viktig forutsetning for morgendagens industri.
Utviklingen vil nå akselerere når norsk industri både skal digitalisere, men også øke automasjonsgraden. Markedet trenger da også leverandører som bygger kompetanse innenfor nettverk og sammenkobling av IT og OT. Triple-S har en klar målsetning om å være en aktør på dette området.
 
Rockwell Automation (representert i Norge via Triple-S) og Cisco har i dag en strategisk avtale om å utvikle produkter og løsninger innenfor IT/OT, og det var derfor naturlig at Triple-S innledet et samarbeid direkte med Cisco Norge. I den sammenheng har vi nettopp blitt Cisco-sertifisert innenfor områdene salg, datasenter og ikke minst nettverk og cybersecurity. Det gjør oss til Cisco Norge sin første industrielle partner. Videre betyr det at Triple-S nå fremover kan tilby markedet en komplett løsning for integrasjon mellom IT/OT og ikke minst hvordan denne skal sikres med hensyn til cybersecurity, kommenterer Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.
 
For Cisco er det helt naturlig å fokusere mer på det industrielle og delta i digitaliseringen av industrien. Vi har bygd opp portefølje og partnere som vi jobber med og ønsker å satse gjennom. Triple-S er en av disse aktørene, og vi ser frem til å kunne posisjonere oss enda bedre inn mot OT-verdenen, uttaler Sven Størmer Thaulow, administrerende direktør i Cisco Norge.