Til toppen

Ny distributøravtale med HMS Industrial Networks AB


Ny distributøravtale med HMS Industrial Networks AB

 

I vårt teknologiske samfunn med Internet Of Things og Industri 4.0 er det et krav at både nytt og gammelt utstyr kommuniserer og utveksler data uavhengig av medie, protokoll og fabrikat. HMS utvikler og produserer produkter som muliggjør dette. HMS har en stor installert base og kobler sammen millioner av enheter i det globale markedet. Triple-S vil selge og bygge kompetanse rundt produktlinjene Anybus og Netbiter i det norske markedet.


- Vi ser mange muligheter i samarbeidet med HMS, sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S. Vår visjon er å levere fremtidens teknologiske samfunn - å muliggjøre industriell kommunikasjon uavhengig av fabrikat og protokoll er et viktig skritt på veien mot fremtiden, avslutter Elvebakk.  
 
- Det nordiske markedet er viktig for HMS. Norge har geografiske utfordringer som gjorde at vi måtte finne en partner med stort nedslagsfelt og lokal markedskompetanse, sier Martin Hoffert, salgs- og markedsansvarlig for HMS i Norden og for distributørkanalene. I Triple-S har vi funnet en utmerket partner som kan forsterke vår markedsposisjon i Norge, slik at vi når ut til enda flere kunder, avslutter Hoffert.