To top


 

Samarbeidende roboter

 

Samarbeidende roboter, eller cobots, er små fleksible roboter som kan automatisere alt fra helt enkle oppgaver til mer komplekse arbeidsoppgaver. De forenkler hverdagen og sørger for at ansatte kan bruke tiden sin på mer meningsfulle oppgaver. 

En samarbeidene robot har innebygget sikkerhetsfunksjoner som gjør at den trenger minimalt med plass, samtidig som installasjonen blir forenklet. De er enkle å programmere og kan operere alene eller integreres i et kontrollsystem. Samarbeidende roboter er kosteffektive og tilbakebetalingstiden er typisk mindre enn 12mnd.

I Triple-S kombinerer vi over 30års erfaring og kompetanse innenfor industriell automatisering med en svært kosteffektiv serie av samarbeidende roboter fra AUBO Robotics.
 
Eksempel på applikasjoner
 

  • Pick-and-place
  • Palletering
  • Sliping
  • Maling
  • Sveising

 

  • Inspeksjon
  • Samling av deler
  • Liming
  • Montasje
  • Operere en maskin

 
Våre samarbeidende roboter fra AUBO Robotics
 

Med en rekkevidde på 625 mm og en nyttelast på 3 kg, er AUBO Robotics i3 en liten cobot som er ideell for en rekke pick-and-place og monteringsoppgaver.

Med en rekkevidde på 880 mm og en nyttelast på 5 kg, er AUBO Robotics i5 en ideell cobot for diverse maskin oppgaver og pick-and-place. Topphastigheten på 2,8 m/s, repeterbarheten på 0,03 mm og lite fotavtrykk gjør den til en allsidig samarbeidende robot.

Med en rekkevidde på 1350 mm og en nyttelast på 10kg er Aubo Robotics i10 en ideell cobot for diverse maskin oppgaver, pick-and-place og palletering. Topphastigheten på 4,0 m/s, repeterbarheten på 0,03 mm og det lille fotavtrykket gjør den til en allsidig samarbeidende robot.

Med en rekkevidde på 967mm og en nyttelast på 16kg, er AUBO Robotics i16 en kraftig cobot som er ideell for palletering, pick-and-place og diverse maskin oppgaver.

Med en rekkevidde på hele 1650mm og en nyttelast på 20kg er Aubo Robotics i20 en ideell cobot for krevende applikasjoner innenfor maskin oppgaver, palletering, material håndtering, sveising, pakking osv. Topphastigheten på 2,6 m/s, repeterbarheten på 0,1 mm og et lite foravtrykk gjør den til en allsidig samarbeidende robot.

Ferdig palleteringsløsning
 

Vi leverer en kompakt, fleksibel og kosteffektiv palleteringsløsning som passer for produksjon med stor produktvariasjon eller der kravene til hastighet ikke er for store. Vi har to varianter: Inntil 10kg vekt og inntil 20kg vekt (vekt er inkludert vekt for griper).

Løsningen kan plasseres frittstående og krever ikke mer plass enn en manuell palleteringsstasjon. Palleteringsløsningen kan enkelt flyttes med en jekketralle.  

Palleteringsløsningen kommer med IPS (Intelligent Packaging Software) hvor operatørene enkelt kan opprette egne palleteringsmønstre, pallestørrelser osv.Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Alexander Krokvik Rostom
Alexander Krokvik Rostom
Head of Automation
Eiliv Elvebakk
Eiliv Elvebakk
Administrerende direktør

Økt kapasitet med automatisert palletering

DAVA Foods har økt kapasiteten sin betydelig ved å automatisere palletering med en samarbeidende robot (cobot) fra AUBO.