To top

LEVERANDØRER


Rockwell Automation

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Rockwell Automation er kjent i markedet med sterke merkenavn som Allen-Bradley® og Rockwell Software®. Selskapet har omlag 22 000 ansatte globalt og hadde i 2017 en omsetning på 6.3 milliarder USD. Rockwell Automation har sitt hovedkontor i Milwaukee og er notert på New York børsen med ticker ROK. 

Rockwell Automation har et betydelig produkt- og løsningssortiment som dekker alle områder innen industriell automasjon, kommunikasjon og digitalisering.

Triple-S er autorisert distributør for Rockwell Automation i Norge.

www.rockwellautomation.com

 


Claroty

Claroty er et av verdens ledende selskaper innen nettverkssikkerhet for industrielle kontrollsystemer. Claroty sine løsninger støtter de fleste systemer og protokoller som benyttes i industri og kritisk infrastruktur. Med en passiv og dyptgående analyse av nettverkstrafikk i de operasjonelle nettverkene forstyrres ikke driften, samtidig som unormal trafikk oppdages og rapporteres. Løsningene støtter også sikker fjerntilkobling til anleggene.

www.claroty.com

 


HMS Industrial Networks AB

I vårt teknologiske samfunn med Internet of Things og Industri 4.0 er det et krav at både nytt og gammelt utstyr kommuniserer og utveksler data uavhengig av medie, protokoll og fabrikat. HMS utvikler og produserer produkter som muliggjør dette. De har en stor installert base og kobler sammen millioner av enheter i det globale markedet. HMS er kjent for varemerker som Anybus, eWON og IXXAT.

www.hms-networks.com

 


AUBO Robotics

AUBO Robotics ble etablert i 2015 og er en global ledende leverandør av samarbeidende roboter (cobots). Triple-S er norsk forhandler av AUBO Robotics og samarbeider med Lead Robotics som er skandinavisk distributør for AUBO.

www.auborobotic.com


EasyRobotics

EasyRobotics er et dansk selskap som har spesialisert seg på å lage løsninger for effektiv utnyttelse av coboter. Løsningene fra EasyRobotics gjør at den totale prosjekttiden og kostnadene reduseres. Triple-S er distributør for EasyRobotics.

www.easyrobotics.biz


ProSoft Technology

ProSoft Technology er et selskap som har spesialisert seg på å lage produkter for sammenkobling av ulike typer automasjonsløsninger og protokoller. ProSoft Technology utvikler og produserer innstikksmoduler til Rockwell Automation og Schneider Electric, samt frittstående produkter som passer i alle typer løsninger. I tillegg har selskapet en omfattende produktportefølje innenfor industriell trådløs kommunikasjon.

www.prosoft-technology.com

 


Festo

Festo er en globalt ledende leverandør av elektrisk og pneumatisk automasjonsteknologi til fabrikk- og prosessautomasjon,og verdens ledende innenfor industriell trening og utdannelse. Festo har mer enn 21.000 medarbeidere i 176 land som alle følger et felles mål: å maksimere produktiviteten og konkurranseevnen for våre kunder. Festo omsetter årlig for  ca. 3,2 milliarder Euro, hvor 8% av dette går til forskning og utvikling av ny teknologi. Dette gjør Festo til en innovasjonsledende bedrift, med ca. 100 nye patenter hvert år. 

www.festo.no


Crosser

Crosser er et svensk programvareselskap med installasjoner i over 20 land. Crosser designer og utvikler en programvareplattform for analyse- og automatisering av datastrømmer, og integrasjon mellom systemer enten det er på kanten (Edge), lokalt eller i skyen. Crosser behandler både sanntids- og historiske data. Det er den eneste programvareplattformen i sitt slag som er spesielt utviklet for industrielle applikasjoner. 

www.crosser.io

 


Win-911

WIN-911 er navnet på selskapet og produktet. Win-991 er verdens mest brukte alarmhåndteringssystem. De bringer alarmer til din mobile enhet og lar deg aksjonere på dem. Dette gir raskere responstid og mindre nedetid som igjen reduserer dine kostnader. WIN-911 har integrasjon mot ledende HMI/SCADA systemer.

www.win911.com

 


eks Engel

Eks Engel er et tysk selskap som utvikler og produser fiberoptiske løsninger som kan brukes til alle typer nettverks- og kommunikasjonsløsninger uavhengig av fabrikat og protokoll. Produktene har høy kvalitet og er designet for industrielt miljø.

www.eks-engel.de/en