To top
Triple-S blir Rockwell Automation Service Provider

Triple-S har nylig gjennomgått opplæring for å bli en autorisert leverandør av tjenester fra Rockwell Automation i det norske markedet.
Rockwell Automation sine tjenester er spesielt rettet mot sluttkunder og har som hensikt å hjelpe kundene med kompetanse heving, identifisere og redusere risiko og øke produktivitet.

Triple-S støtter Stovner Rockefabrikk

Like før påske hadde vi gleden av å overlevere årets julegave som denne gang gikk til Stovner Rockefabrikk. Vår gave var et flott mikrofonsett som kan brukes til innspilling av musikk.

Ny kollega på plass i automasjonsteamet

Vi er i full gang med det nye året, og denne uken har vi hatt gleden av ønske velkommen til en ny kollega. Vetle Cappelen er ansatt som Forretningsutvikler/KAM og skal jobbe på automasjonsteamet.

Triple-S setter bærekraft i førersetet

De siste årene har vi i Triple-S vært på en bærekraftreise, som har vært både lærerik og interessant. Vi har gått igjennom og analysert vårt avtrykk og vårt bidrag til samfunnet og satt oss ut en kurs vi ønsker å jobbe etter fremover.

Nytt tilskudd til markedsavdelingen i Triple-S

I april i år ble markedsavdelingen i Triple-S styrket med en deltidsressurs. Christina jobber som markedskonsulent, og bistår Marianne med markedsarbeidet i Triple-S.

Triple-S mottar utmerkelse fra Claroty

Claroty, en ledende leverandør av programvare for å cybersikkerhet i OT, har kåret Triple-S til "Claroty’s 2022 Regional Emerging Partner of the Year for EMEA". 

Triple-S gir julegave til Ungdommens Motorsenter

Like over nyttår var det en energisk gjeng fra Motorsenteret som var på besøk hos Triple-S. Her fikk de et lite innblikk i hva Triple-S jobber med og en introduksjon til faget automatisering med PLS og samarbeidende roboter.

Triple-S introduserer samarbeidende roboter

Norsk industri trenger mer robot teknologi! Triple-S tar utfordringen og vi er nå leverandør av robot teknologi og kompetanse til det norske markedet. Vi leverer en serie svært kosteffektive samarbeidende roboter fra AUBO Robotics.

Applied Hydrogen og Triple-S inngår samarbeid

Applied Hydrogen og Triple-S har inngått samarbeid om leveranse av en Industriell IoT-plattform i skyen for flåtestyring av Applied Hydrogen sine anleggsmaskiner, fyllestasjoner og tankmoduler.  

Triple-S skal levere sikker fjerntilkobling til Oslo Kommune

Triple-S signerte nylig kontrakt med Oslo Kommune – Renovasjons- og gjenvinningsetaten (REG), og skal levere sikker fjerntilkobling til tre av etatens produksjonsanlegg. 

Triple-S feirer 30 år som Rockwell Automation-distributør!

I år fyller Triple-S 30 år, og kan dermed også feire 30 år som distributør av Rockwell Automation på det norske markedet.

Festo og Triple-S inngår samarbeid

Festo og Triple-S har inngått en avtale som gjør Triple-S til ny distributør av Festo sine løsninger for industriell automatisering på det norske markedet. 

Norsk Kylling velger løsninger fra Triple-S

Norsk Kylling, som eies av REMA 1000, bygger for tiden fremtidens industribedrift i Orkanger. I den sammenheng har de valgt løsninger fra Triple-S.