Til toppen


 

Digitalisering

 

Med stadig større krav til fortjeneste fra aksjonærer og bedre pris og kvalitet fra forbrukerne, er man nødt til å finne nye måter å effektivisere på.

Tradisjonelt har produksjonsbedriftene investert i løsninger for produksjonsstøtte i form av ERP-systemer, og digitalisert kommunikasjonen med sine leverandører og kunder. Derimot har egne kjerneprosesser i produksjonen uteblitt. Tiden er nå overmoden for å ta i bruk teknologi og digitalisere prosessene i produksjonen for å hente ut det potensialet som ligger i egen verdikjede.

 Noen av løsningene og tjenestene vi tilbyr
 


Kundehistorie
 

Takeda

Takeda

Hos legemiddelselskapet Takeda satses det stort på digitalisering.

 

«Veikartet Triple-S jobber etter, har hjulpet oss med å få en god struktur på arbeidet. Vi er fortsatt i en fase hvor vi søker kunnskap, men samtidig ser vi også at vi er i gang med digitaliseringsarbeidet.»

Karoline Botten Gundersen, Head of Site Business Excellence i Takeda Asker

 

 


 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Tom-Roger Stensberg
Tom-Roger Stensberg
Head of Digitalization - Business Development


 

Gratis e-bok:

Gratis e-bok:

Hvordan komme i gang med en digital transformasjon

Last ned e-bok
Lær mer om industriell digitalisering i bloggen vår
 

logo


6 tips for å lykkes med digital transformasjon

Digitalisering er ingen enkel operasjon, men det betyr ikke at det er en uoverkommelig transformasjon. Det er fullt mulig å komme i gang med digitalisering i dag, for å legge fundamentet for en effektiv produksjonsbedrift i morgen. Denne artikkelen gir deg noen tips på veien.

Les mer


6 fordeler med skyløsninger for produksjonsbedrifter

Vi blir stadig mer sammenkoblet. Maskiner, utstyr og enheter kobles i økende grad til nettet for å frigjøre data som vi tidligere ikke har hatt tilgang til. Etter hvert som antallet enheter vi kobler til nettet øker, øker også mengden data vi må håndtere på en effektiv måte.

Les mer
logo


Øk produktkvaliteten med digital kvalitetssikring

Kvalitetssikring er en essensiell bestanddel i driften av enhver produksjonsbedrift – med god grunn. Å produsere produkter med dårlig kvalitet som ikke kan selges, er tross alt ekstremt dyrt. Men en rekke produksjonsbedrifter kan forbedre kvalitetssikringsarbeidet sitt ved å utnytte dataene fra produksjonen bedre.

Les mer
 
Se hva vi har hjulpet andre med