Til toppen


 

Industrielle nettverk

 

Industrielle nettverk fremstår i dag som selve nervesystemet i en moderne industriell virksomhet. Et stabilt og sikkert nettverk er en forutsetning for at man skal lykkes med digitalisering med mål om en effektiv og lønnsom drift.

Vi tilbyr industrielle produkter og løsninger fra verdensledende leverandører. Vi har også flere tjenester som du kan benytte deg av for å få et optimalt resultat. 

 

 Noen av løsningene og tjenestene vi tilbyr
 


 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security
Lær mer om industrielle nettverk i bloggen vår
 

logo


Viktigheten av robuste industrielle trådløse nettverk

Trådløse nettverk blir stadig vanligere i industrielle miljøer, der de tradisjonelle kablene erstattes av datakommunikasjon gjennom radiobølger. Her gir vi deg rådene du trenger for å etablere robuste industrielle trådløse nettverk i din fabrikk.

Les mer
logo


Produksjonsnettverket: Nervesystemet i en moderne produksjon

Med digitaliseringen av produksjonsindustrien vikler produksjonsnettverket seg stadig mer inn på IT-siden av virksomheten. Det er et nødvendig steg i retning av morgendagens Industri 4.0. Men skal dette gjøres på en vellykket måte, er det kritisk at man forstår de fundamentale forskjellene mellom produksjonsnettverket og IT-nettverket i bedriften.

Les mer
logo


Hvordan samle inn data fra maskiner spredt rundt i verden?

Maskiner er fulle av verdifulle data, data som maskinbyggere kan utnytte til å forbedre produktene sine. Men hvordan får man enkelt tilgang til disse dataene?

Les mer
 
Se hva vi har hjulpet andre med
 
Vi kan også hjelpe deg med