Til toppen

Har du erfaring med salg og forretningsutvikling?


Vi søker to nye kollegaer


I Triple-S jobber vi hver dag med å hjelpe norsk industri å bli mer konkurransedyktig, samt å bidra til en bærekraftig utvikling av samfunnet. Hos oss har alle ansatte en stor påvirkning, både på egen utvikling og ikke minst for våre kunder. Vi søker nå etter to nye kollegaer som kan forsterke laget vårt og bli en viktig del av vår videre satsning.

Forretningsutvikler - automasjon
Vi søker en forretningsutvikler som vil få en sentral kommersiell rolle i kjernevirksomheten vår, som er automatisering med Rockwell Automation i spissen. Har du erfaring med salg og automasjon? Da vil vi høre fra deg!

Les mer om stillingen

Forretningsutvikler - robotisering/cobots
Som forretningsutvikler innen robotisering får du jobbe med markedsledende teknologi, og hjelpe våre kunder med å styrke sin konkurranseevne. Har du erfaring innen robotteknologi eller automasjon kombinert med salg? Da vil vi gjerne at du tar kontakt.  

Les mer om stillingen

I Triple-S får du et jordnært, åpent og uformelt arbeidsmiljø, eget kontor og høy grad av fleksibilitet. Vi som jobber her trives - og det vil vi at du også skal gjøre. Velkommen som søker!