Til toppen

Crosser og Triple-S vil gjøre digital transformasjon enklere for norske industribedrifter


Crosser og Triple-S vil gjøre digital transformasjon enklere

Triple-S utvider sitt Industrial Internet of Things (IIoT)-tilbud i Norge og har valgt Crosser som partner. Med Crossers Edge Analytics-plattform kan Triple-S fremover tilby fleksible løsninger som vil hjelpe kundene våre på deres digitaliseringsreiser. 

Utviklingen av ny teknologi og økt fokus på mulighetene som finnes innen IIoT og Industri 4.0, gjør at stadig flere norske produksjonsbedrifter ønsker å digitalisere anleggene sine. Det er imidlertid ikke alltid åpenbart hva som skal til, og løsningene kan variere avhengig av bransje og underliggende teknologi. 

Triple-S leverer innovative løsninger innen Industriell IoT, mens Crosser har som mål å forenkle integreringen av industrielle systemer med sin intuitive programvareplattform.

Sammen har de to selskapene som mål å hjelpe Triple-S sine kunder med deres digitale transformasjon. Det er spesielt konseptet til Crossers plattform som er en nøkkeldifferensiator for Triple-S for utvikling av industrielle applikasjoner. Crosser krever lite eller ingen koding, noe som gjør det mulig å løse utfordringer uten spesialkompetanse som f.eks. datanalytikere.

- Å kunne komme raskt i gang med digital transformasjon er hovedgrunnen til at de fleste IT-ledere velger programvareplattformer som Crosser, sier Martin Thunman, administrerende direktør og medgründer av Crosser. - Crosser forenkler prosessen og hjelper brukerne med å integrere ulike industrielle systemer uten å skrive så mye som en linje kode. Det gjør det mulig for selskapene å skape innovasjon i egen regi, uten å være avhengig av eksterne IT-spesialister. Som et resultat kan man komme i gang med digital transformasjon uten behov for mye ressurser og investeringer, noe som ikke alltid er mulig for mindre selskaper.

Triple-S har siden 1991 etablert seg som en pålitelig rådgiver i det norske industrielle automasjonsmarkedet, og samarbeider med partnere for å levere helhetlige løsninger til sine kunder. - Crosser er et verdifullt tilskudd til vårt tilbud på det norske markedet. Tid-til-verdi er det viktigste aspektet i våre leveranser. Med Crosser vil Triple-S og våre partnere være i stand til å levere løsninger som raskt vil kunne gi verdi, sier Tom-Roger Stensberg, Head of Digitalization i Triple-S.

- Å kombinere integrasjon av nøkkeldeler fra IIoT-økosystemer og strømme data så nærme kilden som mulig er avgjørende for mange bransjer for å sikre rask avkastning på investeringen og forbedrede produktivitetsmål. Vårt samarbeid med Crosser skal sikre dette.

For å finne ut mer eller starte en gratis prøveversjon av Crossers plattform, besøk www.crosser.io.

Om Crosser 
Crosser er et svensk programvareselskap med installasjoner i over 20 land. Vi designer og utvikler en programvareplattform for analyse- og automatisering av datastrømmer, og integrasjon mellom systemer enten det er på kanten (Edge), lokalt eller i skyen. Crosser behandler både sanntids- og historiske data. Det er den eneste programvareplattformen i sitt slag som er spesielt utviklet for industrielle applikasjoner.

Kontakt:
CMO og medgründer – Johan Jonzon
johan.jonzon@crosser.io
www.crosser.io

Om Triple-S
Triple-S hjelper sine kunder med å bli mer effektive, lønnsomme og klare for fremtiden. Dette gjør vi ved å tilby kompetanse og teknologi innen områdene automasjon, industrielle nettverk, Cyber Security og digitalisering. Vårt dedikerte team samarbeider med flere partnere innen ulike bransjer og fagområder. Vi har sterke bånd til dyktige systemintegratorer, maskinbyggere og tavlebyggere. Sammen realiserer vi Industri 4.0-visjonen for norsk industri og infrastruktur.

Kontakt:
Head of Digitalization – Tom-Roger Stensberg
tom-roger.stensberg@triple-s.no
www.triple-s.no