Til toppen

Aventi skal levere Building Management System (BMS) til Takeda i Asker


Aventi og Takeda har inngått kontrakt

På bildet: Takedas produksjonanlegg i Asker

Vår partner Aventi har inngått kontrakt med Takeda om leveranse av Building Management System (BMS) for tekniske installasjoner i fabrikken i Asker. Vi gratulerer Aventi, og gleder oss til å følge prosjektet!

Pressemelding:

4.februar 2020

Aventi er tildelt BMS-kontrakt på Takeda AS farmasøytiske produksjonsanlegg i Asker

Aventi Technology AS og Takeda har inngått kontrakt om leveranse av Building Management System (BMS) for tekniske installasjoner i Takedas fabrikkanlegg. Leveransen omfatter en totalintegrert systemløsning fra instrumentering, elektrotavler og PLS til overordnet Sentralt Driftskontroll (SCADA) system. BMS-løsningen er underlagt internasjonale regulatoriske GMP krav for den farmasøytiske produksjonsindustri.

BMS-løsningen er en viktig del av Takeda sitt digitaliseringsprosjekt for hele produksjonsanlegget og er basert på åpne industrielle standarder.

«Aventi Technology AS har overbevist oss om at de er i stand til å levere et nytt BMS i tråd med våre krav og forventinger. Løsningen som skal leveres vil oppfylle dagens krav og gi gode muligheter til fremtidige utvidelser» sier Stian Sveum, avdelingsleder for bygg og tilførsler i Takeda, Fabrikk Asker.

«Vi er svært stolte av å få tildelt en kontrakt av denne kompleksitet og størrelse og ikke minst kunne være med på Takeda’s høye ambisjoner om økt automatisering og digitalisering i fabrikkanlegget"  sier Arve Teie i Aventi.

BMS-løsningen er basert på Rockwell Automation’s systemplattform FactoryTalk® og Allen-Bradley’s integrerte kontroll- og informasjonsløsning og møter kravet til lokal styring, elektronisk signatur og audit trial, datasikkerhet, sporbarhet og rapportering samt integrasjon mot Takeda’s overordnede IT systemer.