Til toppen


 

Visualisering

 

En skalerbar visualiseringsplattform løser dine behov for visualisering og styring av maskiner og prosesser.

FactoryTalk View fra Rockwell Automation er uavhengig av type kontrollsystem og du velger selv om det visuelle skal presenteres på et operatørpanel, en PC klient (tykk/tynn) eller via web. For større og kritiske systemer benyttes klient/server arkitektur med mulighet for redundans.

Ved å kombinere FactoryTalk View med ThinManger, kan vi levere en innovativ kontrollromsløsning som gjør operatører og driftspersonell mer effektive. Informasjon og skjermbilder fra kontrollrommet kan enkelt gjøres mobilt og være tilgjengelig der informasjonen trengs.

 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Alexander Krokvik Rostom
Alexander Krokvik Rostom
Forretningsutvikler - Metall & Infrastruktur
Flemming Graversen
Flemming Graversen
Forretningsutvikler - Olje, gass, marine og havbruk
Martin Aalberg
Martin Aalberg
Forretningsutvikler - Industri

Kundehistorie
 

Hydro Karmøy

Norsk Hydros pilotanlegg på Karmøy er nå i full drift for å sikre verdens mest klima- og energieffektive aluminiumproduksjon.

 

 

«Vi bruker mange uavhengige systemer, og vi så tidlig i prosjektet at vi hadde behov for en løsning hvor vi kunne samle disse og visualisere dem i et operatørsenter eller lignende.»

Terje Hjorteland, automasjonsingeniør og fagleder for IS/IT ved Hydro Aluminium Karmøy

 

 
Lær mer om visualisering
 

logo


Hvordan vil fremtidens kontrollrom se ut?

Det tradisjonelle kontrollrommet er i ferd med å forsvinne. I stedet vil det settes opp analyserom og virtuelle kontrollrom, der informasjonen man trenger blir tilgjengelig der man trenger den og når man trenger den.

Les mer
logo


Mobilitet frigjør data i produksjonsbedrifter

Vi bærer alle med oss data i lommene våre til daglig. Smarttelefonene våre gir oss tilgang til all verdens data gjennom et enkelt tastetrykk. Men innenfor industrien er kritiske data fortsatt låst til enheter, maskiner og systemer, utenfor rekkevidden til de som trenger den mest. Mobilitet er i ferd med å endre dette.

Les mer
logo


Seks grunner til at dere bør innføre en industriell tynnklientløsning nå

Data fra industrielle maskiner og systemer er nøkkelen til smartere og mer effektiv drift. Men er informasjonen tilgjengelig for de som trenger den, når den trengs? Eller opplever dere at dataene sitter fast på fysiske enheter? Da er det på tide med et nytt system for fremvisning og deling av data. Her har dere seks klare fordeler med å innføre en industriell tynnklientløsning.

Les mer
 
Eksempel på våre produkter
 

Operatørpanel

Tynnklient med dual 4K

Industri skjerm

Industri PC

Flere produkter

I vår webshop finner du flere produkter innenfor visualisering


 
Noen av våre referanser