Til toppen


Utstyrsovervåking

 

En av de største utfordringene bedrifter med mye teknisk utstyr opplever er uregelmessigheter og driftsstans av teknisk utstyr. Dette medfører økte kostnader, potensielt misfornøyde kunder og tapte inntekter. Løsningen er å samle data fra utstyret til en sentral programvareplattform (Industriell IoT-plattform) som gir deg utstyrsovervåking i form av en applikasjon. Dette gjør at du kan sentralisere informasjonen fra hvert enkelt utstyr. Data fra utstyret settes i kontekst og gir verdifull innsikt og informasjon som er tilgjengelig via en enkel nettleser eller mobile løsninger. Utstyrsovervåking gir verdi innen mange ulike bransjer som f.eks. bygg- og eiendom, service- og utleie av maskiner, industriell produksjon. Alle virksomheter med mye utstyr, og gjerne hvor utstyret er spredt geografisk, vil ha stor verdi av utstyrsovervåking. 

 

Vi løser utstyrsovervåking ved å bruke PTC Thingworx
 

image

Thingworx er en Industriell IoT plattform fra selskapet PTC. En Industriell IoT plattform kan defineres som en samling av programvarefunksjoner, spesiallaget for industrielle applikasjoner. Fordi alle funksjonene er tett integrert med hverandre muliggjør dette hurtig applikasjonsutvikling. Funksjonaliteten i plattformen omfatter bl.a. industriell kommunikasjon, datahåndtering, analyse, visualisering, integrasjon, utstyrsforvalting m.m.  

Med en industriell IoT plattform vil din bedrift komme raskt i gang med løsninger som løser de forretningsmessige utfordringene og leverer verdi.  

Funksjonalitet for utstyrsovervåking gjøres mulig i form av applikasjonen «Asset Advisor». Med denne applikasjonen er du oppe og kjører med en ferdig løsning og rammeverk i løpet av dager. 

 

Ønsker du en demonstrasjon av utstyrsovervåking? 

Vi gir en demo av applikasjonen «Asset Advisor» i plattformen Thingworx fra PTC. Du vil få et praktisk overblikk over hvordan utstyr og maskiner kan kobles opp i en Industriell IoT-plattform for datainnsamling, analyse og rapportering av tilstand på utstyr. Vi går gjennom følgende:

  • Hva er en Industriell IoT plattform? 
  • Gjennomgang av muligheter for fleksibel arkitektur: Skybasert eller lokalt? 
  • Overblikk over applikasjonen «Asset Advisor» 
  • Oppsett av kommunikasjon med sensorer og utstyr 
  • Demonstrasjon av funksjonalitet i applikasjonen «Asset Advisor» 
  • Muligheter for utvidelse av funksjonalitet i «Asset Advisor» og Thingworx 
  • Spørsmål og diskusjon 

Vil du bestille en demo? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg. 

 


Se video om utstyrsovervåking med Thingworx
 


 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Tom-Roger Stensberg
Tom-Roger Stensberg
Head of Digitalization - Business Development