Til toppen

Triple-S leverer innovative løsninger for Remote Assistanse gjennom RealWear og PTC


Triple-S er nå distributør av RealWear


Produsenter, maskinbyggere og servicebedrifter må tenke nytt for å levere og tjene penger i et vanskelig marked hvor pandemien begrenser muligheten for installasjon og service samtidig som maskiner og prosesser må holdes i gang.

RealWear produserer robuste hodemonterte Android-datamaskiner med skjerm som gir helt nye muligheter for service og support. Enheten består av en liten skjerm, kamera, høyttaler, mikrofon og trådløs kommunikasjon. Produktet gjør det mulig for servicepersonell og operatører å få eksperthjelp uten at ekspertressursene er fysisk tilstede. Dette reduserer reisekostnader og miljøavtrykk samtidig som servicepersonell og kunder får raskere bistand.

«For Triple-S er RealWear sine produkter et etterlengtet tillegg i produktporteføljen. Produktene åpner opp for utrolig mange spennende bruksområder, og for oss betyr dette at vi kan hjelpe våre kunder på helt nye måter. Det er ikke bare enhetene i seg selv som er spennende for oss, men også programvaren og applikasjonene produktet tar i bruk, og det er dette vi skal levere på!», sier Tom-Roger Stensberg, som er ansvarlig for digitalisering i Triple-S.

PTC leverer programvare for blant annet Augmented Reality og er strategisk partner med Realware. Vuforia fra PTC er en programvareplattform for Augmented Reality med flere ulike bruksområder. PTC Vuforia Chalk utnytter Augmented Reality teknologi for Remote Assistance. Vuforia Chalk og RealWear gir brukeren en løsning hvor AR-teknologi brukes for Remote Assistanse. Gjennom Vuforia og RealWear vil Triple-S levere løsninger som hjelper kundene å løse mange ulike utfordringer.

Finn ut mer om produktene fra RealWear