Til toppen

Tre nye medarbeidere i Triple-S


Tre nyansatte i Triple-S


På bildet: Kristoffer Sveen og Aniseh Asir. Klaus Olsen hadde ikke anledning til å bli med på bildet. 

I løpet av det siste halve året har vi hatt gleden av å ønske Kristoffer, Aniseh og Klaus velkommen til Triple-S. 

Kristoffer Sveen er ansatt som Supply Chain Manager, og vil lede vårt Kundesenter som har ansvar for ordrebehandling, logistikk og fakturering. Kristoffer blir også sentral når vi fremover i enda større grad skal digitalisere våre interne prosesser. Kristoffer kommer fra en tilsvarende stilling i Biovac.  

Aniseh Asir er ansatt som digitaliseringsingeniør og jobber på Digitaliseringsteamet med leveranse av løsninger som IIoT og Assisted/Augmented Reality. Aniseh avsluttet Bachelor-utdannelsen på Oslo MET i fjor, og skrev i den forbindelse bacheloroppgaven sin i samarbeid med Triple-S

Klaus Olsen er ansatt som Network & Cyber Security Specialist og vil sammen med resten av Nettverk & Cyber-teamet fokusere på løsninger fra bla. Claroty, Moxa, HMS og Rockwell Automation.  Klaus kommer fra en stilling som EFB Administrator i Norwegian, med ansvar for sikkerhet, nettverk og datakommunikasjon. 

- Jeg er veldig glad for at vi har styrket laget med Kristoffer, Aniseh og Klaus. De er allerede godt i gang og leverer på sine områder. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.