Til toppen

Tre nyansatte i Triple-S


Tre nyansatte i Triple-S


Vi er i full gang etter sommerferien, og hittil i august har vi kunnet ønske tre nye ansatte velkommen. De tre er Stian Vaskinn, som er ansatt som supportingeniør, Martin Aalberg, som er ny forretningsutvikler for industri, og Marianne Emilsen, som skal jobbe som markedsansvarlig. 

Stian har nylig tatt fagskole i Automatisering og er fra tidligere utdannet automatiker. Han tok lærlingetiden i Mondelez Norge, og har jobbet for Witron GMP og Coop. Hos Triple-S skal han jobbe med førstelinjesupport og service. 

Martin har fagbrev i serviceelektronikk, og har tidligere lang fartstid fra Hapro Electronics, hvor han jobbet som arbeidsleder i automasjonsavdelingen, og i PCB Connect AS, hvor han var ansatt som KAM. I Triple-S skal Martin jobbe med salg mot industrien. Han vil ha ansvar for å vedlikeholde eksisterende kundeforhold, og utvikle nye. 

Marianne har en master i markedsføring fra BI, og har lang erfaring fra digital markedsføring i ulike roller. Hun har blant annet jobbet i OMG, Tele2, Nordea og Axelsons. I Triple-S skal Marianne jobbe med videreutvikling av markedsstrategien, og med operativ drift av alle våre markedsaktiviteter.

«Vi gleder oss stort over å starte høsten med tre nye kollegaer. Martin, Marianne og Stian har alle verdifull kompetanse som jeg tror våre kunder vil få stor glede av. Jeg ønsker alle tre hjertelig velkommen og ser frem til spennende tider fremover!» sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.