Til toppen


 

Motorstyring

 

Elektromotoren er ryggraden i dagens moderne industri. Den gir mekanisk energi som trengs i svært mange applikasjoner og prosesser. Våre løsninger ivaretar både styring og beskyttelse av motoren din. I tillegg fokuserer vi på å bruke data for å gi varsel om at noe er i ferd med å skje, da kan vedlikehold planlegges og forhindre uforutsette problemer og nedetid. 

Vi tilbyr et komplett spekter av lav- og mellomspenningsfrekvensomformere (230-690V og Medium Voltage, 1000-11000V), mykstartere og smarte motorvern. 

 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Alexander Krokvik Rostom
Alexander Krokvik Rostom
Forretningsutvikler - Metall & Infrastruktur
Flemming Graversen
Flemming Graversen
Forretningsutvikler - Olje, gass, marine og havbruk
Lær mer om motorstyring
 

logo


Hvordan intelligent motorstyring sikrer høy oppetid i produksjonen

Hva er konsekvensen av havari og nedetid i motorene dine? Har du informasjon om motorstatus? Sender systemet fra seg varsler og gir deg alarmer om noe er i ferd med å gå galt? Med andre ord, er styringen av motorene dine optimal?

Les mer
logo


Fordelene ved å benytte en mykstarter

Mykstartere er ideelle for bruk hvor direktestartere forårsaker mekaniske problemer, eller hvor nettet er for svakt grunnet de høye startstrømmene som elektromotorer forårsaker.

Les mer
logo


Slik blir du kvitt unødvendige stopp i produksjonen

Ny teknologi og strategiske endringer i organisasjonskultur kan redusere nedetiden og øke produktiviteten blant norske produksjonsbedrifter. Denne artikkelen forteller deg hvordan.

Les mer
 
Eksempel på våre produkter
 

Frekvensomformer

Mykstarter

Elektronisk motorvern

Komplett motorstarter

Flere produkter

I vår webshop finner du flere produkter innenfor motorstyring


 
Noen av våre referanser