Til toppen


 

Maskinsikkerhet

 

I en automatisert verden hvor vi i økende grad omgir oss med maskiner settes det store krav til sikkerhet. Maskinsikkerhet sørger for at vi mennesker kan jobbe trygt, samtidig som produksjonen kjører optimalt. Dette har ofte vært en utfordring, men løses i dag med integrerte systemer hvor sikkerheten er en del av kontrollsystemet.

Innenfor maskinsikkerhet tilbyr vi både enkeltstående komponenter og integrerte løsninger fra Rockwell Automation / Allen-Bradley. I tillegg tilbyr vi tjenester innenfor dette området. ​​​​​​

 

Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Alexander Krokvik Rostom
Alexander Krokvik Rostom
Forretningsutvikler - Metall & Infrastruktur
Martin Aalberg
Martin Aalberg
Forretningsutvikler - Industri
Lær mer om maskinsikkerhet
 

logo


Maskinsikkerhet og personskader er ledelsens ansvar

Mange bedrifter har for lite fokus på maskinsikkerhet. Oppstår det et uhell, er det du som leder som sitter igjen med ansvaret. Med gode sikkerhetsrutiner og en god maskinsikkerhetsløsning slipper du å ha personskader på samvittigheten din.

Les mer
logo


Maskinsikkerhet: Pain eller mulighet?

Et integrert fokus på maskinsikkerhet gir produksjonsbedrifter fingerspisskontrollen de trenger for å redusere risikoen for personskader og ikke minst øke både produktivitet og oppetid.

Les mer
logo


Bedre maskinsikkerhet gir bedre ytelse

Bedrifter som jobber aktivt og systematisk med å gjøre sikkerhet til en kjerneverdi og en sentral del av kulturen, oppnår bedre resultater enn andre bedrifter. Dette viser en undersøkelse utført av Aberdeen i 2011. HMS kan derfor sees på som langt mer enn et krav – det kan sees på som en forretningsmulighet.

Les mer
 
Eksempel på våre produkter
 

PLS m/integrert maskinsikkerhet

Lysgardin

Laser sikkerhetsskanner

Sikkerhetsrele

Flere produkter

I vår webshop finner du flere produkter innenfor maskinsikkerhet


 
Noen av våre referanser