Til toppen

Triple-S informerer - Nye Rockwell priser fra 6.mars

Triple-S informerer - Nye Rockwell priser fra 6.mars

Kjære kunde!

Covid-19 pandemien har påvirket verden på mange måter, bla. har produksjon og etterspørsel av varer kommet helt i ubalanse. Denne ubalansen fører nå til mange negative konsekvenser for alle som produserer og selger varer. Dessverre gjelder dette også for industrielle produkter innenfor automasjon, nettverk, IIoT osv. 
Vi vil derfor informere om følgende til våre kunder:

Rockwell Automation endrer prisene fra og med 6.mars

Alle Rockwell Automation produkter (Allen-Bradley) får en prisøkning på ca. 9% fra og med 6.mars. Dette er en ekstraordinær prisøkning som Rockwell Automation gjør på grunn av økte råvare- og transportkostnader.

Ingen software produkter (FactoryTalk) får endret pris.

Leveringstid

En god del varer kan fortsatt leveres som normalt, mens andre varer har en helt ekstraordinær lang leveringstid (f.eks 6mnd for et helt vanlig produkt som vi normalt har på lager). Mange av våre kunder bestiller gjerne et system bestående av mange produkter og man må belage seg på lang leveringstid for å få en komplett leveranse. 
En annen utfordring er at leveringstidene fra våre leverandører stadig endres. Vi forsøker etter beste evne å holde våre kunder oppdaterte og beklager at det i mange tilfeller ikke er mulig å garantere når din leveranse blir komplett og kan leveres.

I dagens situasjon er det nesten umulig å få prioritert din ordre og be om forbedret leveringstid fra leverandør. Utfordringene er globale og det er rett og slett ikke varer tilgjengelig. Eneste unntak er dersom det står om liv og helse eller gjelder svært samfunnskritisk infrastruktur.

For våre Rockwell Automation kunder, så gir følgende side en oppdatert oversikt over gjennomsnittlige leveringstider på ulike produktgrupper.

På grunn av begrenset plass på vårt lager, blir vi dessverre nødt til å del-levere ordre som ikke blir komplette innen rimelig tid. 

Vi oppfordrer alle våre kunder til å bestille varer så tidlig som mulig for å dekke et fremtidig varebehov.

Når blir ting normalt igjen?

Vi har dessverre ingen krystallkule som kan spå om fremtiden, men alt tyder på at disse utfordringene vil prege hele 2022.

Til slutt

Dette er ekstraordinære tider som krever god kommunikasjon og godt samarbeid. Vi benytter anledningen til å takke for at du er kunde hos Triple-S og forsikrer deg om at vi gjør alt vi kan for å kunne levere din ordre.
 

Eiliv Elvebakk
Administrerende direktør
Triple-S AS