Til toppen


 

Kryptering av kritisk kommunikasjon

 

Kommunikasjonen mellom ulike installasjoner, f.eks. mellom to fabrikker, mellom offshore og land eller mellom en installasjon og et datasenter, er utsatt. En måte å kompromittere en slik kommunikasjon på er å "lytte på linjen" og ​​​​​​manipulere data som sendes. Dette er fullt mulig dersom kommunikasjonen ikke er kryptert.

 

Vi løser kryptering ved å bruke
 

image

ZYBERSAFE - Zybersafe fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som leverer på det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Zybersafes mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte kundenes verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen. 

 

Fordeler med Zybersafes løsning:

  • Vedlikeholdsfri: Ikke nødvendig med løpende oppdateringer og konfigurering, og ikke behov for spesiell kunnskap om konfigurering av brannmurer.
  • Sikkerhet: Den AES 256-krypterte forbindelsen er praktisk talt umulig å kompromittere. 
  • Hastighet: Zybersafes utstyr støtter 1G, 10G eller 100G punkt-til-punkt ethernetforbindelser
     

Vil du vite mer, eller ha en demo av løsningen? Vi tar gjerne et møte hvor vi ser nærmere på deres utfordringer og forteller om mulighetene for din bedrift. Fyll ut kontaktskjemaet, så hører du fra oss.

 
Zybersafe kundehistorier
 

logo


Kryptering sikrer Storebæltsbroens systemkritiske data

A/S Storebælts operasjonelle ledelse har flere ganger opplevd brudd på en datalinje mellom to punkter på Sjælland på grunn av nettverksfeil i Hamburg. Nå skal datalinjene beskyttes med ubrytelig kryptering.

Les mer
logo


Kryptering av sensitive helsedata

Avdelingen for genmedisin på Rigshospitalet i København håndterer noen av de mest sensitive data man kan tenke seg. Når de skulle koble sine gensekvenseringmaskiner til den nasjonale danske superdatamaskin for biovitenskap (COMPUTEROME på DTU i Risø), måtte de finne en sikker måte å beskytte dataene på.

Les mer

Spørsmål? Prat med oss - vi kan hjelpe deg!
 

Knut-Erik Tovslid
Knut-Erik Tovslid
Head of Network & Cyber Security
Tormod Sæther
Tormod Sæther
Senior Solution Architect Network & Cyber Security