Til toppen

Intoware og Triple-S inngår partnerskap for digitalisering av arbeidsprosesser


Intoware og Triple-S inngår partnerskap

Intoware (www.intoware.com) og Triple-S har inngått strategisk samarbeid. Samarbeidet gir Triple-S sine kunder tilgang til konkrete løsninger for digitalisering av prosesser og rutiner hvor mennesker er i kontakt med produkter og tjenester gjennom verdikjeden.
«Det er viktig at vi går fra prat til handling når vi snakker om digitalisering. Gjennom samarbeidet med Intoware får vi tilgang til skybasert programvare som vil løse helt konkrete problemstillinger ute hos våre kunder», sier Eiliv Elvebakk, administrerende direktør i Triple-S.   

Den britiske SaaS-leverandøren, Intoware, er et innovativt programvareselskap som leverer løsninger for automatisering av arbeidsprosesser. Intoware sin digitale plattform WorkfloPlus er utviklet for å forbedre datakvalitet, effektivitet, samsvar med standarder samt gi bedre innsikt og beslutningsstøtte. WorkfloPlus er designet for å være plattformuavhengig og kan benyttes med smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner og Assisted Reality (AR) headset. WorkfloPlus genererer automatisk digitale «arbeidsinstruksjoner» og rapporter, og eliminerer behovet for tidkrevende forberedelser og bruk av papir ute i felten. Det gir operatørene i felt mulighet for å jobbe raskere og samarbeide bedre ettersom data og rapporter umiddelbart deles, noe som gir besparelser i både tid og kostnader. 

Vince Galvin, Channel Sales Director, Intoware kommenterer: "Behovet for digitale løsninger for å strømlinje prosesser og øke effektivitet- og robusthet er en prioritet for mange virksomheter. Vårt digitale arbeidsinstruksjonsverktøy, WorkfloPlus, digitaliserer prosesser og eliminerer data som er fanget i regneark og eldre systemer. Dette gir bedre produktivitet, sikkerhet og bærekraft. Neste steg i vår vekstrategi er å inngå samarbeid med erfarne løsningsleverandører som gir ekstra verdi i kundenes digitale transformasjon. Triple-S er et godt eksempel med sin ekspertise innen IIoT- og digitale løsninger. Vi er stolte og glade for å samarbeide med Triple-S. De hjelper oss med å vokse WorkfloPlus inn i det nordiske markedet.» 

Tom-Roger Stensberg, Digitaliseringssjef, Triple-S kommenterer, «Digitale arbeidsprosesser er et av de viktigste applikasjonsområdene innen assistert virkelighet (AR), ettersom det er et stort uutnyttet potensial på tvers av mange bransjer og bruksområder. Intoware er en strategisk viktig partner for oss da vi tror at digitale arbeidsprosesser kommer til å bli et av de største vekstområdene hvor vi kan tilføre verdi for kundene våre med komplette AR- og digitaliseringsløsninger.» 

Intoware Ltd, et britisk basert programvareselskap og er en innovatør innen automatisering- og digitalisering av arbeidsprosesser med mobil og bærbar teknologi. Vårt flaggskipprodukt 'WorkfloPlus' er det første av sin type programvare utviklet for mobilitet og som tar i bruk åde Mixed og Augmented Reality teknologi. Det gir brukerne i felt en brukervennlig opplevelse som også gjør det mulig for virksomheter å digitalisere prosesser, samt øke tilgang til data for bedre beslutningsstøtte. 

Triple-S hjelper sine kunder med å bli mer effektive, lønnsomme og klare for fremtiden. Dette gjør vi ved å tilby kompetanse og teknologi innen områdene automasjon, industrielle nettverk, Cyber ​​Security og digitalisering. Våre dedikerte team samarbeider med flere partnere innen ulike bransjer og fagområder. Vi har sterke bånd til dyktige systemintegratorer, maskinbyggere og tavlebyggere. Sammen realiserer vi Industri 4.0-visjonen for norsk industri og offentlig infrastruktur. Se www.triple-s.no for ytterligere informasjon. 

For ytterligere informasjon kontakt: 

Sasha Steware, Straight Talk PR, e-post: sasha@straighttalkpr.co.uk eller mob.: +44 7764 346 896 

Tom-Roger Stensberg, Triple-S, e-mail: tom-roger.stensberg@triple-s eller mob.: 95 81 73 91