Til toppen

Vi kan hjelpe deg med industriell digitalisering

Alle snakker om det, men hvordan lykkes man med digitalisering i praksis?

Triple-S benytter et digitalt veikart for å hjelpe bedrifter med å ta i bruk teknologi og digitalisere sin virksomhet. Vi bruker veikartet aktivt sammen med våre kunder og knytter aktiviteter til de ulike fasene. Formålet er å identifisere muligheter, verdier som kan realiseres og hvilke risiko og utfordringer som eksisterer. Vi jobber innenfor fagområdene Automatisering, Nettverk og Cyber Security og Digitalisering.

 

image

Eksempler på tjenester vi leverer i tett samarbeid med våre kunder:​​​​

  • Digital inspirasjonsdag
     

Opplev teknologi som IIoT, Augmented Reality, Kunstig intelligens, Hololens og mye mer i praksis. Gjennom enkel teori og praktiske demonstrasjoner viser vi hvordan teknologi kan benyttes for å skape verdi. Bli inspirert!

  • Digital visjon

Sett retning på digitaliseringsarbeidet ved å etablere en digital visjon. Vi kan utfordre din ledergruppe og være en katalysator i prosessen.

  • Modenhetsanalyser

Modenhetsanalyser gir deg et konkret bilde av dagens status på tvers av organisasjon, prosesser og teknologi. Modenhetesanalyser er et viktig verktøy for å kartlegge gapet mellom nåværende status og den «Digitale visjonen».  

  • Risikoanalyser

Få hjelp til å avdekke og kartlegge sårbarheter og risiko som kan påvirke operativ drift og hindre gevinsten fra digitaliseringsarbeidet. 

  • Verdianalyse

Digitalisering skal skape verdi i form av redusere kostnader og generere nye inntektsstrømmer. En verdianalyse gir en vurdering av kost/nytte for mulige investeringer og tiltak. 

  • Planlegging og gjennomføring

Vi representerer verdensledende produsenter innenfor fagområdene Automatisering, Nettverk, Cyber Security og Digitalisering. Sammen med våre dyktige partnere i Norge, kan vi gjennomføre alt fra «proof of concept» til store prosjekter.