Til toppen

LEVERANDØRER


Rockwell Automation

Rockwell Automation er verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. Rockwell Automation er kjent i markedet med sterke merkenavn som Allen-Bradley® og Rockwell Software®. Selskapet har omlag 22 000 ansatte globalt og hadde i 2017 en omsetning på 6.3 milliarder USD. Rockwell Automation har sitt hovedkontor i Milwaukee og er notert på New York børsen med ticker ROK. 

Rockwell Automation har et betydelig produkt- og løsningssortiment som dekker alle områder innen industriell automasjon, kommunikasjon og digitalisering.

Triple-S er autorisert distributør for Rockwell Automation i Norge.

www.rockwellautomation.com

 

image
Zybersafe

Zybersafe er en innovativ dansk virksomhet som har spesialisert seg på å designe hardware krypteringsløsninger. Zybersafe fokuserer på å designe sikkerhetsprodukter som leverer på det høyest mulige beskyttelsesnivå for data i bevegelse. Zybersafes mål er å levere produkter som er enkle å implementere, og som kan beskytte kundenes verdifulle og private opplysninger fra avlytting uten å gå på kompromiss med yteevnen. 

www.zybersafe.com

 

image
Claroty

Claroty er et av verdens ledende selskaper innen nettverkssikkerhet for industrielle kontrollsystemer. Claroty sine løsninger støtter de fleste systemer og protokoller som benyttes i industri og kritisk infrastruktur. Med en passiv og dyptgående analyse av nettverkstrafikk i de operasjonelle nettverkene forstyrres ikke driften, samtidig som unormal trafikk oppdages og rapporteres. Løsningene støtter også sikker fjerntilkobling til anleggene.

www.claroty.com

 

image
PTC

PTC er et globalt software selskap som hjelper sine industrielle kunder med digital transformasjon ved at de kan designe, produsere, operere og vedlikeholde ting i en smart og sammenkoblet verden. PTC er kjent for innovative løsninger og teknologier innenfor CAD, PLM, IIoT og Augmented Reality.

Triple-S er autorisert forhandler og system integrator av IIoT plattformen ThingWorx som er en av PTC sine teknologier.

www.ptc.com

 

image
HMS Industrial Networks AB

I vårt teknologiske samfunn med Internet of Things og Industri 4.0 er det et krav at både nytt og gammelt utstyr kommuniserer og utveksler data uavhengig av medie, protokoll og fabrikat. HMS utvikler og produserer produkter som muliggjør dette. De har en stor installert base og kobler sammen millioner av enheter i det globale markedet. HMS er kjent for varemerker som Anybus, eWON og IXXAT.

www.hms-networks.com

 

image
ProSoft Technology

ProSoft Technology er et selskap som har spesialisert seg på å lage produkter for sammenkobling av ulike typer automasjonsløsninger og protokoller. ProSoft Technology utvikler og produserer innstikksmoduler til Rockwell Automation og Schneider Electric, samt frittstående produkter som passer i alle typer løsninger. I tillegg har selskapet en omfattende produktportefølje innenfor industriell trådløs kommunikasjon.

www.prosoft-technology.com

 

image
Cisco

Cisco er verdensledende leverandør av løsninger innen nettverk, datalagring og nettsky tjenester. Med sine over 70 000 ansatte og 49 milliarder USD i omsetning er selskapet toneangivende innenfor sitt felt. Triple-S er Cisco Select Partner og fokuserer på Cisco sine industrielle nettverksløsninger.

www.cisco.no

image
Kyland

Kyland er et kinesisk selskap med fokus på forskning, utvikling og produksjon av produkter innenfor industriell kommunikasjon. Produktsotimentet spenner seg fra enkle Ethernet switcher til avanserte switcher og nettverksløsninger. Produktene er egnet for tøffe områder som kjernekraft, olje og gass, jernbane, offentlig transport, marine og militæret.

www.kyland.com

 

image
Win-911

WIN-911 er navnet på selskapet og produktet. Win-991 er verdens mest brukte alarmhåndteringssystem. De bringer alarmer til din mobile enhet og lar deg aksjonere på dem. Dette gir raskere responstid og mindre nedetid som igjen reduserer dine kostnader. WIN-911 har integrasjon mot ledende HMI/SCADA systemer.

www.win911.com

 

image
eks Engel

Eks Engel er et tysk selskap som utvikler og produser fiberoptiske løsninger som kan brukes til alle typer nettverks- og kommunikasjonsløsninger uavhengig av fabrikat og protokoll. Produktene har høy kvalitet og er designet for industrielt miljø.

www.eks-engel.de/en
 

image