Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger

Integrert arkitektur

Med integrert arkitektur fra Rockwell Automation kan vi hjelpe deg å bygge en produksjon hvor optimal informasjonsflyt og tilgang til riktige data hjelper deg å takle de utfordringer du har i markedet. All informasjon satt i system gir deg full kontroll over din produksjon, og en mulighet til å ta raske og riktige besluttninger. Beslutninger som fører til bedre produktivitet, innovative løsninger og en bærekraftig produksjon hvor energikostnader og ressursbruk holdes på et minimum.

Integrert arkitektur fra Rockwell Automation er basert på følgende funksjoner :
 
  • Multidisiplin kontroll – Ett felles system som håndterer alle automasjonsapplikasjoner i din produksjon, som prosess, batch, servo, logikk, sikkerhet og robotstyringer.
  • Skalerbarhet – Ett system som tilpasses de behov man har, og som man kan vokse seg større med. Fra enkle systemer til et komplett produksjonssystem innenfor en platform.
  • EtherNet/IP – Ett felles standarisert og åpent nettverk i hele produksjonen, som kobles tett til bedriftens øvrige IT systemer for optimal informasjonsflyt. 
  • Informasjon i sanntid – Riktige data presentert for rett person til riktig tid er vesentlig for å kunne ta de riktige beslutninger.  Det er slutt på tiden da man leverte excel baserte rapporter lang tid etter at dataene ble produsert.
  • Kunskapsbasert integrasjon – Sett sammen informasjon fra ulike systemer for å se sammenhenger og optimalisere din produksjon for best ytelse
Person

Torbjørn Sørensen

Senior løsningsarkitekt
Mail torbjorn.sorensen@triple-s.no
Phone +47 419 04 803
W:
H: